Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo se SCUFUNDĂ VERTIGINOS. „Câinii” au pierdut la scor de NEPREZENTARE meciul cu CFR Cluj
LIGA I. Dinamo se SCUFUNDĂ VERTIGINOS. „Câinii” au pierdut la scor de NEPREZENTARE meciul cu CFR Cluj

LIGA I. Dinamo se SCUFUNDĂ VERTIGINOS. „Câinii” au pierdut la scor de NEPREZENTARE meciul cu CFR Cluj

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, de CFR Cluj, scor 0-3, într-o partidă din etapa a 18-a a campionatului intern.

Dinamo n-a avut replică în confruntarea cu CFR Cluj, pe care a pierdut-o la scor de neprezentare, în etapa a 18-a a Ligii I Betano. Oaspeții au marcat în prima repriză prin Alexandru Păun (36) și au mai punctat în repriza secundă datroită lui Emmanuel Culio (51 – penalty) și George Țucudean (83). CFR Cluj este lidera clasamentului, cu 39 de puncte, Dinamo se află pe poziția a 11-a cu 18 puncte. Dan Nistor este resemnat și anunță că formația din Ștefan cel Mare nu se va califica în play-off.

„Se pare că istoria de anul trecut se va repeta. Vom juca din nou în play-out. Mai sunt etape, dar eu sunt corect. La cum ne prezentăm trebuie să fim sinceri. Dacă intrăm în play-off va fi un miracol. Rednic este un antrenor foarte bun, dar nu poate dânsul singur să intre în teren. Noi trebuie să jucăm. Facem haz de necaz, dar este o situație urâtă, foarte urâtă", a spus Nistor la Digi Sport.