Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo a dat LOVITURA pe terenul campioanei. Echipa lui Hagi a bifat cea de-a doua ÎNFRÂNGERE în trei etape
LIGA I. Dinamo a dat LOVITURA pe terenul campioanei. Echipa lui Hagi a bifat cea de-a doua ÎNFRÂNGERE în trei etape

LIGA I. Dinamo a dat LOVITURA pe terenul campioanei. Echipa lui Hagi a bifat cea de-a doua ÎNFRÂNGERE în trei etape

Dinamo a câștigat cu scorul de 1-0 confruntarea cu formația FC Viitorul, disputată, duminică, în cadrul rundei a 3-a a campionatului intern.

Dinamo a câștigat cu scorul de 1-0 partida jucată, duminică, la Ovidiu, împotriva campioanei FC Viitorul, în etapa a 3-a a Ligii I. După o primă rerpriză în care tabela de marcaj nu s-a schimbat, bucureștenii au punctat decisiv, în finalul partidei, prin Valentin Costache (81). „Câinii” au bifat cea de-a doua victorie în acest sezon, în timp ce oamenii lui Gică Hagi au pierdut din nou, după ce în runda a 2-a fuseseră învinși de CFR Cluj, în deplasare, scor 0-2.

„Trebuie să fim mai atenți, pentru că am avut două ocazii la început pe care le-am ratat. Viitorul a echilibrat apoi jocul. În repriza secundă n-am avut ocazii nici noi, nici ei. Am așteptat momentul oportun pentru a ieși pe contraatac. Sunt foarte fericit că jucătorii au dat tot ce au putut pe terenul campioanei. Azi am avut și un pic de șansă de partea noastră", a spus Cosmin Contra la Look TV.

„Felicit Dinamo pentru victorie. E o echipă speculantă, a demonstrat că e una din echipele bune ale campionatului.  Echipa noastră a arătat bine 60 de minute, am avut ocazii multe.  Sunt supărat pentru ultimele 20 de minute, unde trebuia să fim mai lucizi. Până atunci, jocul mergea foarte bine. De ce n-am marcat? Nici eu nu știu, așa se întâmplă când ai ghinion. Schimbările n-au adus ce trebuia.  Nu sunt mulțumit de rezerve, n-au adus plusul pe care trebuiau sa-l aducă. Eric se vede că încă nu poate juca la capacitate maximă, știe fotbal, dar nu e încă pregătit să joace. Sperăm să-l punem la punct cât mai repede cu pregătirea fizică", a afirmat Gică Hagi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: