CFR, FCSB, Craiova, Viitorul și Mediaș sunt echipele care, după 15 etape, au reușit să se distanțeze de play-out. Urmează 8 echipe care se bat pentru locul 6, însă situația se poate schimba în doar două etape. Cele mai mari emoții le are Gaz Metan Mediaș, care a trăit dezamăgirea ratării play-off-ului în 2016/17. Atunci, ardelenii s-au clasat în prima jumătate tot returul, fiind chiar și pe poziția a doua, însă în ultima etapă au fost depășiți de Dinamo. Mediaș va juca în deschiderea etapei din acest weekend chiar împotriva „câinilor”, în Ștefan cel Mare. Mircea Rednic a promis fanilor atingerea play-off-ului și a adus mai mulți jucători, cu care a avut timp să lucreze, profitând de pauza internațională. În 2016/17, când Dinamo a urcat in extremis pe locul 6, a făcut un play-off remarcabil și a ajuns să se bată la titlu până în ultima zi!

Pe Betano, Dinamo – Gaz Metan Mediaș are peste 1,300 de pariuri disponibile și cote cu marjă 0%!

Anul se încheie cu FCSB – CFR Cluj

5 etape se vor mai juca în 2019 din sezonul regulat și calculele pot fi răsturnate atunci, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți. Echipele aflate acum pe primele locuri își pot consolida locul de play-off înaintea pauzei. Cel mai ușor program îl are Universitatea Craiova, care va mai juca în 2018 doar cu Mediaș dintre cluburile aflate acum în top 5. Mediașul, în schimb, va avea o lună infernală: deplasări la Dinamo, FCSB, Cluj și Craiova, plus meciuri acasă cu Viitorul și Sibiu.

Ultima partidă din 2018 va fi CFR Cluj – FCSB, pe 22 decembrie. Alte derby-uri programate pentru luna decembrie sunt Dinamo – CFR (etapa 18), Viitorul – FCSB (et. 19), Viitorul – CFR și Dinamo – Craiova (ambele et. 20).

Betano, sponsorul oficial al competiției, oferă la fiecare meci din Liga 1 peste 1,300 de pariuri și 250 de piețe. În plus, derby-urile au cote mărite și cote cu marjă 0%, iar campionatul poate fi urmărit cu streaming live!