Evenimentul ZileiMondenLidia Fecioru, declaraţii incredibile despre cum și-a părăsit soțul!

Lidia Fecioru, declaraţii incredibile despre cum și-a părăsit soțul!

Lidia Fecioru, declaraţii incredibile despre cum și-a părăsit soțul!
Lidia Fecioru, declaraţii incredibile. Şi-a părăsit soţul chiar în noaptea nunţii deoarece aflase un lucru crunt despre el.
Lidia Fecioru, declaraţii incredibile despre cum și-a părăsit soțul. În cea mai importantă zi a aflat că amanta celui care trebuia să-i devină soţ era însărcinată.
Lidia Fecioru a povestit că la 18 ani a spus „Da” pentru prima dată. Iar la 19 ani a născut primul copil, un băiat. Relaţia s-a terminat la o lună după căsătorie, era însărcinată deja când s-a căsătorit.

Lidia Fecioru. În noaptea nunţii a venit amanta soţului şi i-a spus că este însărcinată

I-a mai spus că nu vrea nimic de la el, dar a dorit să ştie cu cine se căsătoreşte. După acest incident Lidia Fecioru i-a spus soţului că nu permite să fie trădată la 18 ani şi că nu poate sta cu el.
„Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat”, a dezvăluit Lidia Fecioru.
Terapeuta a plecat la mama ei a doua zi. Atât de tare a bătut-o încât şi-a făcut bagajele şi a fugit de acasă. Mama ei nu ştia în acel moment că era deja însărcinată.

Lidia Fecioru a fugit în Ucraina într-un sat unde a muls vacile opt luni de zile la o fermă

Lidia Fecioru este cunoscută în România ca energo-terapeut. A fost căsătorită de trei ori şi spune că au schimbat-o în aşa fel încât nu a mai droit să audă de aşa ceva. Nu mai vrea să facă compromisuri şi nu mai are nici vârsta, a declarat cunoscuta energo-terapeut.

În opinia sa, „iubirea ţine foarte puţin, restul vieţii de familie ţine de compromisuri şi de interese. Cine spune că după ani de căsnicie se iubesc ca la început, minte. Ar crede doar 5% din aceste poveşti”, a mai povestit Lidia Fecioru la Antena Stars.


Accesează: