Evenimentul Zilei > International > Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta
Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta

Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta

Amanta fostului rege spaniel Juan Carlos a avut o intervenție uluitoare în timpul procesului comisarului José Manuel Villarejo, aflat în închisoare din 2017.

Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta. Adresându-se instanței prin videotelefon de la Londra, Corrina Larsen a afirmat că a fost amenințată direct. Autorul amenințărilor ar fi fost generalul Felix Sanz Roldan, șeful serviciului de informații din Spania între 2009 și 2019.

Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta

Potrivit amantei , ordinul ar fi venit chiar de la rege. Corrina Larsen susține că motivul amenințărilor erau documentele sensibile așflate în posesia ei. Actele se refereau la „afacerile financiare” ale regelui, iar serviciile de securitate voiau să le recupereze.


Succesiunea germană arunca în aer UE. Panică la Bruxelles


Potrivit Corennei Larsen, generalul Sanz Roldan a contactat-o apoi de mai multe ori pentru a o preveni că nu va mai fi în siguranță până nu va preda documentele. Generalul nu s-a sfiit să-i amenințe chiar și copiii în timpul unei întâlniri care a avut loc la la hotelul Connaught din Londra pe 5 mai 2012. „Generalul mi-a spus condițiile, mi-a dat instrucțiuni pe care trebuia să le urmez. Și mi-a spus că dacă nu fac ce mi se spune, el nu-mi poate garanta integritatea fizică. Nici pe a mea, nici a copiilor mei ”, a explicat ea instanței, adăugândcă aceste cuvinte au „terorizat-o ”.


Semn rău pentru familia regală britanică! Se împlinește superstiția?


Regele Spaniei a pus serviciile secrete să recupereze documentele compromițătoare

Întâlnirea fusese organizată, potrivit ei, „la cererea expresă” a regelui, care pleacase în exil încă din august în Emiratele Arabe Unite ca urmare a dezvăluirilor cu privire la averile deținute în străinătate și modul în care fuseseră obținuți banii.

Corrina Larsen spune că la întoarcerea în Elveția a găsit în apartamentul ei din Alpi o carte despre moartea Prințesei Diana într-un accident de mașină. Câteva ore mai târziu, a primit un apel anonim.  I s-a explicat în spaniolă că există „o mulțime de tuneluri între Nisa și Monaco”. „Este o minciună. Nu am amenințat niciodată o femeie sau un copil ”, a răspuns Sanz Roldan în instanță.

Corrina Larsen a mai vorbit despre aceste amenințări și în 2015, în timpul unei conversații pe care polițistul José Manuel Villarejo o înregistrase fără știrea ei, scrie ziarul francez Le Figaro.

Descoperire arheologică „imposibilă”. Se rescrie istoria civilizației umane!