Cântăreața a lansat și un videoclip, în care joacă chiar iubitul ei, Răzvan. Cât despre relația dintre ei, vedeta a mărturisit că totul merge ca uns, fără certuri

„Dacă ne certăm, cred că eu cedez pentru că eu sunt o fire foarte calmă. Nu îmi place să mă cert. Nu neapărat când e vorba de Răzvan. Când absolut oricine se ceartă cu mine, prefer să tac în acele momente. Efectiv te las să vorbești. Mă uit la tine, nu spun nimic. Te las până îți trece ție. Nu știu, nu avem orgolii. În unele cazuri, cedează el. Certuri mari nu am avut niciodată. Au fost așa, mici bâzâieli. Și mai erau mici tachinări, dar ceartă în adevăratul sens al cuvântului nu am avut niciodată. Slavă Domnului! Sper să nici nu avem! (…) La noi nu se pune problema de război în dragoste. A fost foarte ciudat pentru noi la filmări să ne certăm. Acolo chiar a trebuit să facem asta pe bune, ca să putem să transmitem sentimentele (…) Mă înțeleg foarte bine cu copiii lui Răzvan. De fiecare dată când vin aici (în București. nr), mergem la shopping, facem tot felul de jocuri, am fost și în vacanță. Ultima vacanță a fost chiar de Paște, când am fost în Viena. Sunt cumva ca doi frățiori mai mici pentru mine pentru că am frați de aceeași vârstă cu ei. Îmi sunt foarte dragi. Ne înțelegem de minune”, a spus Lidia Buble într-un interviu pentru revista OK!

Lidia Buble a mai declarat că părinții ei nu l-au cunoscut nici acum pe Răzvan, iar tatăl i-a spus că va fi dispus să-l cunoască pe alesul ei, atunci când acesta va fi dispus să se căsătorească cu ea.

„Ai mei nu l-au cunoscut pe Răzvan nici până acum. Nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dură. Are anumite principii. Mi-a spus că vrea să-mi cunoască alesul doar în momentul în care ne căsătorim. Sunt convinsă că în momentul în care îl vor cunoaște pe Răzvan, le va face foarte mare plăcere.”

Lidia Buble a vorbit și despre momentul în care va fi mireasă:

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi. O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă. Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane. Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați”, a mai spus Lidia, potrivit Cancan.ro.