Lidia Buble, dezvăluri despre noul bărbat din viața ei?! Răzvan Simion i-a dat de gol

Lidia Buble, dezvăluri despre noul bărbat din viața ei?! Răzvan Simion i-a dat de gol

Lidia Buble face noi declarații cu privire la un potențial bărbat din viața ei, deși inițial a negat orice legătură cu vedeta.

Lidia Buble și Cornel Ilie au ținut amândoi să nege în mod oficial din nou faptul că nu au nicio relație personală. Lidia Buble a făcut prima acest lucru, iar ulterior Cornel Ilie. 

Motivul pentru care s-a ajuns să se vehiculeze faptul că cei doi artiști ar avea o relație a apărut după lansarea melolodiei care s-a dovedit de mare succes, și anume „Vino, Du-te”. Melodia a stârnit numeroase reacții, pro și contra, iar pentru că cei doi artiști par a fi foarte apropiați, find mai mult decât o relație de colaborare profesională.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce a mărturisit Lidia Buble

Lidia Buble a fost prima care a vorbit despre relația celor doi.despre care s-a vehiculat atât.

„Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus artista.

Cornel Ilie a infirmat și el zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu artista. 

„Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!”, a spus și Cornel Ilie.

De ce s-au despărțit Lidia Buble de Răzvan Simion

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla.

Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei Buble.

Poză surpriză publicată de fostul iubit al Lidiei Buble

Imediat de la lansarea videoclipului pentru piesa „Vino, du-te”, Răzvan Simion, fostul iubit al Lidiei Buble, a dat publicității o fotografie cu Lidia Buble și Cornel Ilie, imortalizată în platoul matinalului de la Antena 1.

Răzvan Simion i-a etichetat pe cei doi. El a scris în dreptul imaginii: „Este un super hit”.

Chiar dacă s-au despărțit, prezentatorul TV de la Antena 1 și Lidia colaborează în continuare pe plan profesional, potrivit cancan.ro.