„Situaţia în care PSD pune România este jenantă. Nu este o criză politică, pentru că asta ar însemna că cineva poate să ia în serios ce se întâmplă. Este doar un circ politic! Domnul Dragnea, liderul condamnat al PSD, din cauză că nu poate fi premier – pentru că este condamnat – a numit un premier pe care îl dă jos, deoarece nu este suficient de docil faţă de domnul Dragnea”, a scris Buşoi, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că „PSD nu merită să guverneze! Au câștigat printr-o fraudă uriașă, mințind cu creșterea salariilor – pe care nu au făcut-o – și au transformat guvernarea într-un haos. Este un circ politic! PSD ar trebui schimbat de la guvernare pentru că nu este capabil de responsabilitate”.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat, în această seară, la Palatul Victoria, că nu demisionează și că o va face numai când președintele Klaus Iohannis va propune un alt premier de la PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi, după ședința Comitetului Executiv Național al partidului, că toţi membrii formațiunii din Guvern şi-au prezentat demisiile, exceptându-l pe ministrul Comunicaţiilor, care își va trimite demisia pe e-mail. El a mai precizat că a luat act de demisia premierului Sorin Grindeanu, iar Coaliția PSD-ALDE este pregătită să formeze un nou guvern.

Te-ar putea interesa și: