Gheorghe Falcă, coordonatorul campaniei pentru parlamentare al PNL a declarat, luni, că liberalii susţin organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei pe tema familiei în aprilie anul viitor, potrivit agerpres.ro.

"Astăzi am avut o dezbatere pe această temă. Au fost argumente în susţinerea a ceea ce înseamnă solicitarea Coaliţiei pentru Familie. Aşa cum ştiţi, în interiorul programului politic suntem oamenii care avem ca reper familia. Am căzut de acord că în legislatura următoare, evident că procedura care este astăzi în Parlamentul României trebuie să se desfăşoare, chiar s-a făcut un calcul al timpului în care se poate realiza un referendum şi există o estimare pentru luna aprilie", a spus Falcă la Parlament.

Acesta a mai adăugat că definiţia familiei există în lege şi că ar trebui adusă în Constituţie, motivul fiind solicitarea celor trei milioane de români.

"Asta nu înseamnă că noi, ca Partid Naţional Liberal, nu apărăm tot ce înseamnă individualitatea celorlalţi cetăţeni", a mai spus Falcă.