Războiul dus de Gigi Becali și oficialii Armatei a creat o ruptură și la nivelul fostelor glorii „roș-albastre”. Steaua s-a divizat în două entități și mulți jucători legendari s-au poziționat de o parte sau de cealaltă.

Lăcătuș s-a dezis de echipa la care a antrenat

De partea CSA Steaua au trecut Marius Lăcătuș și Victor Pițurcă. „Fiara” a devenit director sportiv în Ghencea, după ce a antrenat în trei mandate gruparea finanțată de Becali. Cel mai titrat jucător din istoria Stelei nu își mai găsea un contract și a acceptat, pentru 4.000 de euro lunar, să se ocupe de proiectul CSA.

„Piți” a fost omul care l-a adus pe Gigi la Steaua, a antrenat de patru ori echipa, și s-a certat cu Becali, în 2010. Pițurcă se poziționează în acest moment de partea Armatei. La fel o face și Gabi Balint, cel care nu l-a simpatizat niciodată pe latifundiarul din Pipera, și n-a lucrat niciodată în Ghencea, nici ca oficial, nici ca antrenor.

De asemenea, alături de noua echipă mai sunt: Ilie Bărbulescu, Ștefan Iovan, Tudorel Stoica și Adrian Bumbescu, cu toții nemulțumiți de atitudinea indiferentă pe care Becali a avut-o față de fostele glorii.

Alături de Steaua lui Gigi sunt: Helmuth Duckadam, numit director de imagine, și ajutat de patron cu bani în diverse situații, Ilie Dumitrescu, fost jucător și antrenor al „roș-albaștrilor”, Miodrag Belodedici și Emeric Ienei.

În tabăra neutrilor se află nume grele: Gică Hagi, Loți Bölöni, Mihail Majearu sau Dan Petrescu.

Te-ar putea interesa și: