Evenimentul Zilei > Politica > DEZVĂLUIRI ULUITOARE. LEGĂTURILE ASCUNSE dintre DISCURSURILE lui Klaus Iohannis după INCENDIILE din Bamboo și Colectiv
DEZVĂLUIRI ULUITOARE. LEGĂTURILE ASCUNSE dintre DISCURSURILE lui Klaus Iohannis după INCENDIILE din Bamboo și Colectiv

DEZVĂLUIRI ULUITOARE. LEGĂTURILE ASCUNSE dintre DISCURSURILE lui Klaus Iohannis după INCENDIILE din Bamboo și Colectiv

Chris Terhes, președintele "Coaliției românilor pentru combaterea corupției" din SUA, dezvăluie, într-o postare pe Facebook, despre legăturile ascunse dintre discursul șefului statului Klaus Iohannis după incendiul din Bamboo și cel de după tragedia din Colectiv.

Astfel, Terhes, spune că în Iohannis a obținut "guvernul său" după incendiul din Colectiv, în care și-au pierdut viața 64 de tineri. Șeful "Coaliției românilor pentru combaterea corupției" din Statele Unite precizează că la nici doi ani distanță un incendiu de proporții s-a repetat la clubul Bamboo, pentru că guvernul tehnocrat condus de premierul Dacian Cioloș, nu a luat măsurile necesare.

"Colectiv și Bamboo-două incendii, același discurs la Iohannis 
 În noiembrie 2015 Iohannis a spus că "a fost nevoie să moară oameni" pentru că demisia guvernului Ponta să se producă. "Dacă s-ar fi respectat și dacă s-ar fi impus respectarea normelor și a legilor, niciunul nu ar fi trebuit să moară", a mai spus Iohannis. Aveți clipul mai jos. E important să-i urmăriți tonul și privirea la sfârșit. 
 În urmă acelor morți nevinovați a venit guvernul "lui", plin de incompetenți promovați de servicii care pozau, însă, în tehnocrați și salvatorii României. 
 Guvernul Cioloș ar fi trebuit să corecteze TOT ce a făcut greșit sau ignorat precedentele guverne pe partea cu incendii, mai ales să se asigure că toate cluburile și localurile sunt în acord cu legea. 
 Acest lucru, însă, nu s-a întâmplat! 
 Azi, 21 ian 2017, a ars până la temelie clubul Bamboo din București. 
 La câteva ore după incendiu, Iohannis a scris pe Facebook: "În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viață, din fericire, nici un om." Poate dacă murea cerea demisia și acestui guvern. 
 Iohannis a continuat: "Am trecut, insă, pe langă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou incălcate. Pană nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol."
 Păi exact acesta ar fi fost rolul guvernului "lui" Iohannis, să se asigure că normele și legea sunt respectate, ceea ce, tot după spusele lui Iohannis, nu s-a întâmplat. 
 Dacă în noiembrie 2015 Iohannis a folosit expresia "corupția ucide", din care propagandă Noii Securități a făcut slogan, acum sloganul va fi că trebuie să se respecte legea, deci instituțiile de forță trebuie întărite și mai mult. 
 E important de remarcat, de asemenea, cum Iohannis deja insinuează cauza incendiului de la Bamboo: încălcarea legii, "se pare". Prevăd că acest "se pare" va dispărea din discursul public, iar încălcarea legii, că și cauza a incendiului, va fi prezentată că o certitudine. 
 Până la finalizarea unei investigații nu ai de unde să știi cauza. Poate a fost o mână criminală acolo. 
 Să citiți discursul lui din noiembrie 2015 unde vorbește despre proteste și să faceți paralelă cu ce se întâmplă în aceste zile. Se repetă acum același scenariu. 
 Pentru a prelua puterea după căderea lui Ceaușescu în 1989, Vechea Securitate a instrumentat diversiunea cu teroriștii, făcându-i pe români să se omoare uniii pe alții, în timp ce ei confiscau statul. 
 Vechea Securitate, devenită între timp Nouă, se vede că are nevoie acum de o altă diversiune pentru a se asigură că nu pierde puterea confiscată în 1989. 
 Dacă un guvern și-a dat demisia pentru că alții nu au respectat legea, iar prin voința exclusivă a lui Iohannis a venit un alt guvern care nu a aplicat legea, în urmă incendiului de la Bamboo și în bază criteriilor impuse altora, Iohannis ar trebui să își dea demisia. A fost guvernul "lui" cel care nu a aplicat legea la Bamboo. 
 Nu va mai lăsați manipulați! 
 UPDATE: Guvernul Cioloș a dat un HG că "pană la 30 iunie 2017, construcțiile și amenajările care functionează fără autorizație de securitate la incendiu sunt obligate să obtină acest document", iar "pană la data obținerii autorizației de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcționarea construcțiilor și amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinței de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarilor investițiilor"
, a scris Chris Terhes pe rețeaua de socializare.