Lecţii gratuite la zilele tangoului argentinian

Lecţii gratuite la zilele tangoului argentinian

În acest weekend, timişorenii pot participa la workshopuri, cursuri şi spectacole susţinute de unii dintre cei mai buni dansatori din ţară.

Timp de trei zile, timişorenii vor avea parte de spectacole susţinute de cei mai buni dansatori de tangou din ţară, de workshopuri şi lecţii gratuite. Totul, în cadrul Zilelor tangoului argentinian, eveniment organizat de TangoVivo by Magnum Team şi TangoTangent.

30 de lei biletul la workshop

Festivalul începe astăzi, de la ora 17.30, la sala festivă a Colegiului "C.D. Loga", unde va avea loc un workshop intensiv de tango argentinian, susţinut de profesorii Daniel Măndiţă şi Amalia Iscu. De la ora 18.00, zona Food court de la mall va găzdui avanpremiera spectacolului muzical "Clases de Tango", iar de la ora 19.15, timişorenii interesaţi vor putea lua lecţii gratuite de tangou argentinian la Colegiul "C.D. Loga".

Ne puteți urmări și pe Google News

Pasionaţii de tangou şi alte dansuri de societate sunt aş teptaţi, începând cu ora 21.00, la Friday Night Dances, la restaurantul La Rousse, de pe strada Cloşca, nr. 53. Intrarea costă 10 lei de persoană.

Mâine, timişorenii sunt invitaţi la alte două workshopuri sus ţinute de Daniel Măndiţă şi Amalia Iscu, între orele 11.00 şi 14.30. Cei interesaţi trebuie să achite 30 de lei de persoană.

Spectacol cu 15 dansatori

Mâine-seară, Sala Capitol a Filarmonicii va găzdui, de la ora 20.00, "Clases de Tango". Spectacolul pus în scenă de Daniel Măndiţă, pe o coloană sonoră inedită, cu inserţii fine de muzică live, va fi susţinut de 15 dansatori. Biletele costă între 10 şi 40 de lei.

Distracţia în ritm de dans se va încheia duminică, în această zi fiind programate o serie de cursuri şi lecţii practice gratuite de tangou, ce vor avea loc la orele 10.00 şi 13.00, la Colegiul "C.D. Loga".

Cei care doresc îşi pot cumpăra şi un abonament, ce le permite accesul la toate evenimentele, contra sumei de 100 de lei.