Evenimentul Zilei > Actualitate > LECŢIE DE VIAŢĂ PENTRU TOATĂ LUMEA! Un bărbat din Vaslui UIMESTE!
LECŢIE DE VIAŢĂ PENTRU TOATĂ LUMEA! Un bărbat din Vaslui UIMESTE!

LECŢIE DE VIAŢĂ PENTRU TOATĂ LUMEA! Un bărbat din Vaslui UIMESTE!

Nu are o mână şi un picior. Un bărbat din Vaslui oferă o lecţie de viaţă foarte importantă pentru toată lumea, mai ales pentru tineri.

În tinereţe a fost mutilat, dar ambiţia l-a făcut să treacă peste şi să îşi continue viaţa în mod normal. Este povestea unui bărbat din Vaslui, care, după 28 de ani, declara că este un om fericit şi împlinit.

Cu un an înainte de cumplitul accident, se îndrăgostise de o fată, iar acum este nu numai tată, dar şi bunic.

Gabi Talmaciu a fost întrebat dacă se consideră un om fericit. Răspunsul acestuia i-a lăsat pe toţi uimiţi.

“Da. (îi dau lacrimile) Pe cât a fost de greu acum e uşor. Este lume mai necăjită ca mine, dar eu sunt mulţumit în situaţia asta. Am acceptat."

În anul 1989, pe vremea când acesta avea 19 ani, învaţa să facă ceea ce îi plăcea cel mai mult: să construiască nave. Într-o zi, o piesă de câteva tone a căzut peste el, lăsându-l fără o mâna şi un picior.

Dragostea le-a sudat relaţia. Silvica Talmaciu, soţia acestuia, spune: “Din şcoala generală ne-am cunoscut. Nu am putut să îl las. L-am iubit, îl iubesc şi îl voi iubi. E un om care mi-a oferit tot.”

A strâns din dinţi şi cu mult optimism, bărbatul a reuşit să ducă o viaţă normal. Munceşte la câmp, conduce maşini şi tractoare şi are o turmă de 200 de oi. În urmă cu 11 ani şi-a luat permis şi conduce o maşină adaptată nevoilor sale.

Cea mai importantă parte a vieţii sale o reprezintă copiii. Acesta are două fiice în vârstă de 20, respectiv 25 de ani.

Bărbatul nu îşi doreşte decât să fie sănătos, să poată munci în continuare.