Se pare că scufundătorii au găsit pe fundul apei din apropierea casei criminalului câteva obiecte de proveniență incertă, dar și mai multe oase. Astfel, conform Antena 3, scafandrii au scos din adâncuri o valiză cu mai multe haine, dar și un sac cu oase care nu se știe încă dacă sunt ale unui animal sau sunt oase umane.

Știre inițială:

Echipe de scafandrii aduse din trei județe diferite caută chiar în aceste momente într-un lac de la marginea orașului Caracal rămășițe umane, după ce anchetatorii au strâns informații care indică respectiva locație drept cea unde Gheorghe Dincă își arunca victimele.

Ancheta în cazul lui Gheorghe Dincă se mișcă cu rapiditate, iar ultimele indicii indică și un posibil loc pe care criminalul l-ar fi folosit pentru a scăpa de urme. Se pare că monstrul din Caracal folosea un lac din apropierea orașului pentru a arunca rămășițele umane ale victimelor sale.

Ca atare, s-a luat decizia ca mai mulți scafandri din trei județe – Dolj, Mehedinți și Vâlcea – să participe la această acțiune. Chemarea acestora se datorează faptului că scafandrii din județul Olt sunt detașați la această oră pe litoral.

În casa ororilor a suspectului Gheorghe Dincă au fost găsite până acum probe care conduc spre concluzia că minora Alexandra Măceșanu a fost ucisă. După ce a fost reținut pentru 24 de ore, suspectul Gheorghe Dincă va fi prezentat azi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.