Evenimentul Zilei > Monden > Lavinia Șandru revine ca moderator TV. Va avea o emisiune ce va fi difuzată online
Lavinia Șandru revine ca moderator TV. Va avea o emisiune ce va fi difuzată online

Lavinia Șandru revine ca moderator TV. Va avea o emisiune ce va fi difuzată online

Fostul politician și realizator TV revine cu un talk-show ce va fi difuzat de două ori pe săptămână în mediul online. Lavinia Șandru a fost ani buni prezentă pe sticlă la Realitatea și TVR, dar în ultimul timp s-a dedicat mai multor proiecte artistice. A apărut și într-un film, ea fiind actriță de meserie.

Lavinia Șandru a revenit în postura de moderator, după ce în ultimii ani a dispărut de pe sticlă și s-a implicat în mai multe proiecte artistice. Fost realizator TV și politician, Lavinia Șandru va modera o producție online, respectiv talk-show-ul Impact LIVE, ce va fi realizat de două ori pe săptămână. Emisiunea se va difuza pe platformele site-ului impact.ro, marţea şi joia.

Prima ediție a talk-show-ului a avut loc marți, 31 mai, iar primul invitat a fost Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist, în prezent secretar de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Când a apărut ultima dată în postura de prezentatoare

Lavinia Şandru, considerată o apropiată a fostului patronul Realitatea TV, Cozmin Guşă, cu care a avut şi un partid – PIN (Partidul Iniţiativa Naţională) și-a început cariera în televiziune la Realitatea TV în 2013. A prezentat un program difuzat odată pe săptămână, duminica, realizat împreună Edward Pastia. Ulterior, în perioada 2014-2016 a apărut pe sticlă, de luni până vineri, între orele 18.30 și 20.00.
Începînd cu anul 2017 a realizat din nou o emisiune săptămânală.

Ultima sa apariție la Realitatea a fost în decembrie 2017, Lavinia Șandru fiind ulterior suspendată de pe postul de știri din cauza problemelor cu legea pe care le avea fostul ei soț, Darius Vâlcov care a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru corupție.

În toamna lui 2018, a revenit în televiziune, de data aceasta la TVR unde a prezentat Faţa nevăzută a lumii, un talk-show difuzat după amiaza, de la ora 16.00. Emisiunea a avut însă rezultate slabe de audienţă, scrie paginademedia.ro.

Lavinia Șandru s-a dedicat actoriei

În ultimii ani, Lavinia Șandru s-a îndreptat spre proiecte artistice. Deși mulți nu știu, ea este actriță și a absolvit Academia de Artă Teatrală din Târgu Mureș. A jucat chiar și într-un film și a fost premiată pentru prestația ei.

Lavinia Șandru a făcut parte din distribuția filmului „Ana. Ana Simion”, în regia lui Mihai Mălaimare. A intrat în pielea personajului Ana Simion, o figură importantă a rezistenței anticomuniste din România de după instaurarea regimului comunist, care a fost prigonită și arestată de Securitate pentru sprijin acordat partizanilor anticomuniști care se ascundeau în munții Făgăraș, iar prestația i-a adus premiul pentru debut în cadrul Festivalului Internațional de film de la Varna.