Evenimentul Zilei > Actualitate > Laurențiu Reghecampf tună și fulgeră: „Nu îmi explic cum a putut să-și lase echipa în inferioritate”
Laurențiu Reghecampf tună și fulgeră: „Nu îmi explic cum a putut să-și lase echipa în inferioritate”

Laurențiu Reghecampf tună și fulgeră: „Nu îmi explic cum a putut să-și lase echipa în inferioritate”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a fost foarte supărat, la finalul partidei cu FC Viitorul, pe fundașul Gabi Tamaș, eliminat în minutul 17.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a fost dezamăgit de evoluția elevilor săi, în partida cu FC Viitorul, pierdută cu scorul de 1-3. Tehnicianul „roș-albaștrilor” a afirmat că nu înțelege cum Gabi Tamaș a provocat o eliminare, în minutul 17, la expiriența pe care a acumulat-o în fotbal.

„A fost clar roșu la faza cu Tamaș. La experiența pe care o are Gabi și la ce ne așteptăm de la el, nu îmi explic cum a putut să-și lase echipa în inferioritate. Am avut două-trei ocazii mari în prima repriză, poate că puteam să intrăm la pauză în avantaj… Șutul lui Tănase, faza aceea de la corner, ocazia lui Muniru. Ar fi multe de spus, dar trebuie să fim fair-play, să-i felicităm pe cei de la Viitorul. S-au făcut greșeli foarte mari. Mai trebuie să intervină și inteligența și maturitatea jucătorilor atunci când joacă la Steaua să arate asta pe teren.  E greu să analizăm, mai ales că am jucat cu un om în minus din minutul 17. Mă deranjează însă atitudinea jucătorilor la anumite faze când ar fi trebuit să fie mult mai atenți. Nu este vina lui Niță la golul lui Morar. Trebuie să analizăm jocul nostru, greșelile pe care le-am făcut. Enache nu trebuia să rămână pe jos la faza golului doi. Să se ridice, să lupte, că e război! Dacă vrem să câștigăm campionatul, trebuie să fim mult mai atenți la anumite faze din următoarele meciuri. Vom pregăti meciul cu Dinamo și vom juca în așa fel încât să câștigăm", a spus Reghecampf la Dolce Sport.