Evenimentul Zilei > Sport > Laurențiu Reghecampf, probleme pe toate planurile. Se împlinesc dorințele Anamariei Prodan
Laurențiu Reghecampf, probleme pe toate planurile. Se împlinesc dorințele Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf, probleme pe toate planurile. Se împlinesc dorințele Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf nu are probleme doar cu fosta parteneră, Anamaria Prodan, ci și cu conducerea clubului la care este antrenor. Acesta riscă să rămână fără banii din cont, dar și fără loc de muncă. Mai mult, acesta ar fi plin de datorii.

Laurențiu Reghecampf nu este criticat doar de Anamaria Prodan, ci și de presa sau opinia publică din Azerbaijan. După ce familia lui l-a ignorat complet și executorii judecătorești i-au blocat toate conturile, acesta ar putea fi dat afară din echipa din Azerbaijan. Nici la Craiova, al Ahli Saudi, al Wahda și al Wasl Emirate nu a avut succes.

Familia a cerut acum ordin de protecție împotriva lui Reghecampf după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. El a mers la poliție, iar presa și oficialii din lumea fotbalului l-au criticat aspru. În urmă cu o săptămână el a invitat conducerea clubului azer Neftci Baku la București la o petrecere dar acesta s-a dus la casa impresarei din Snagov și a început să o bată.

Reghecampf s-a ales cu dosare penale, chiar dacă Anamaria Prodan cedase de mai multe ori. El nu mai este admirat nici de Victor Pițurcă sau Gigi Becali. Cei doi au declarat că fostul partener al faimoasei impresare a ales calea femeilor, a alcoolului și a circului.

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan, femeia care l-a apărat și i-a construit cariera timp de 16 ani a vrut să divorțeze la notar, dar acesta a preferat să fure toate bunurile și banii familiei. Reghecampf ar fi amânat separarea din cauza partajului, nu a iubirii, potrivit realitateasportiva.net.

Reghecampf și-a distrus reputația

Mai multe persoane din lumea fotbalului au declarat că Reghe s-a împrumutat peste tot de bani, chiar și de la patroni de cluburi. El nu și-a pierdut doar familia, ci și respectul oficialilor din sport. Conducerea clubului din Azerbaijan se dezice de astfel de fapte iar Jeyhun Sultanov, domnul care dă interviuri în presă și îi ia apărarea lui Reghecampf este doar un agent de jucători.

„În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani. Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, scriu azerii de la sportinfo.az.