Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură cruntă pentru Anamaria Prodan! A încasat-o în plin scandal de divorţ: „Este un proces la secret!”
Lovitură cruntă pentru Anamaria Prodan! A încasat-o în plin scandal de divorţ: „Este un proces la secret!”

Lovitură cruntă pentru Anamaria Prodan! A încasat-o în plin scandal de divorţ: „Este un proces la secret!”

Anamaria Prodan nu mai scapă de procese. Laurențiu Reghecampf i-a deschis, împreună cu noua sa iubită, Corina Caciuc, 7 procese. Acum, vedeta are parte de acuzații din partea unui reclamant anonim, iar obiectul este o acțiune în răspundere delictuală.

Termenul procesului în care Anamaria Prodan se va judeca cu reclamantul anomin este stabilit pentru luna aprilie a acestui an, conform fanatik.ro.

„Aștept să vedem despre cine e vorba, ce noutate e. Poate este vreo vedetă de este un proces la secret (râde, n. red.). Mă știe mapamondul tot. Și unde locuiesc știu mulți, mai ales cei ce mă dau în judecată. Aștept cu nerăbdare, dar m-am relaxat total. Acum pot să lupt și sunt mai puternică decât am fost vreodată. Mă bat cu oricine de pe mapamond”, a transmis Anamaria Prodan.

Sursa: libertatea.ro

Laurenţiu Reghecampf e deja istorie pentru Anamaria Prodan

Acum, vedeta s-a decis să vorbească despre noua ei cucerire. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o asemenea răsturnare de situaţie, mai ales că părea afectată de divorțul de Reghecampf, bărbatul cu care are un copil.

Ana Maria Prodan a făcut primele declarații referitoare la noul ei iubit și la imaginea pe care a postat-o alături de acesta pe Instagram. În mediul online au existat mai multe speculații că fotografia ar fi fost făcută în apartamentul bărbatului din Dubai.

„E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul! Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.

E deja îndrăgostită de un alt bărbat

Ana Marian Prodan a mărturisit recent pe rețelele sociale că îi place foarte mult un bărbat și că acesta o va aștepta până la finalizarea procesului de divorț. Impresara a postat și o imagine cu bărbatul care i-a furat inima, dar a ales să îi protejeze identitatea. Se pare că acesta provine dintr-o familie regală din zona arabă și este mai tânăr decât ea.

„E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun gata sunt cuplată, nu. Este un bărbat care îmi place în mod desosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român”, a spus Anamaria Prodan, pe rețelele sociale.

Chiar dacă relația nu va merge mai departe până când Anamaria Prodan nu va fi o femeie liberă, cei doi se întâlnesc foarte des, pentru că nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt. Cum el nu locuiește în România, impresara face naveta la Dubai, odată la fiecare două săptămâni.

„El e dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai spus impresara.

Între timp procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a suferit o amânare, deoarece avocații impresarei s-au infectat cu coronavirus. O nouă înfățișare va avea loc în luna aprilie.