Reghecampf concediat de la echipă. Românul va fi înlocuit cu un algerian

Reghecampf concediat de la echipă. Românul va fi înlocuit cu un algerian Sursa foto: Arhiva EVZ

Al Tai, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a pierdut în fața formației la care joacă Ciprian Tătărușanu, Abha, iar acest lucru i-a fost fatal antrenorului român. El a fost concediat de patroni și urmează să fie înlocuit cu un algerian.

Laurențiu Reghecampf se află pe lista neagă a șeicilor care dețin Al Tai de mai multă vreme, din cauza rezultatelor slabe. Presa din Arabia Saudită a relatat că antrenorul român va fi înlocuit cu algerianul Noureddine Zekri (59 de ani).

Laurențiu Reghecampf și-a pierdut postul

Antrenorul român al echipei de fotbal  Al Tai a fost demis după înfrângerea suferită în fața Abha, la care este legitimat Ciprian Tătărușanu. Anunțul cu privire la demitere a fost făcut de un jurnalist saudit, Midan Al Yaum pe X (Twitter). El a afirmat că românul va fi înlocuit de Noureddine Zekri, care a fost prezent în tribune.

Abha a marcat primul gol în minutul 38, prin internaționalul polonez Grzegorz Krychowiak (34 de ani). Iar în repriza secundă, echipa lui Tătărușanu și-a dublat avantajul prin același Krychowiak, autor al unei duble. De la Al-Tai au lipsit Andrei Cordea care îl salvase pe Laurențiu Reghecampf etapa trecută și Marko Dugandzic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a avut  situații bune de a marca la poarta lui Tătărușanu dar nu a reușit. Al Tai are șase înfrângeri și o remiză în ultimele șapte etape. Echipa este pe un loc retrogradabil, 16, cu doar 18 puncte, la egalitate cu Abha.

Pe de altă parte, Abha are la rându-i emoții, chiar dacă a câștigat. Echipa lui Tărărușanu ocupă locul 17, direct retrogradabil în Saudi Pro League. Abha a acumulat 18 puncte după 22 de etape. Portarul român a înregistrat o performanță, reușind al doilea meci în care nu a primit gol. Tătărușanu a fost folosit în 21 de meciuri din campionatul Arabiei Saudite și a încasat 53 de goluri.

Reghe s-ar putea întoarce la Craiova

Clubul Al -Tai l-a adus pe românul Laurențiu Reghecampf pentru a corecta parcursul echipei și pentru a obține rezultate mai bune. Antrenorul nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul. În perioada petrecută la Al-Tai, Laurențiu Reghecampf a înregistrat 3 victorii, două remize și 9 eșecuri.

Pentru echipă urmează un alt meci deosebit de important în vederea luptei pentru evitarea retrogradării, împotriva ultimei clasate Al Hazem

În ultima vreme au fost speculații cu privire la revenirea antrenorului Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Informația a fost infirmată, însă, de patronul Mihai Rotaru. Acesta a spus că nu se pune problema înlocuirii bulgarului Petev.

Anamaria Prodan, în doliu. Bunul ei prieten s-a sinucis

Anamaria Prodan. Sursa: Youtube

Laurențiu Reghecampf ironizat de fosta soție

Anamaria Prodan a comentat situația fostului soț, ca antrenor în Arabia Saudită. Ea a vorbit despre situația lui Reghecampf într-o intervenție la digisport.

„Îmi pare tare rău de Reghecampf. Sincer, nu m-am gândit în viața asta că va ajunge dator pe la lume, mai ales la oamenii din fotbal. Ce pot să zic? Fiecare doarme cum își așterne. Ne rugăm să se trezească. Dacă nu, va ajunge nu rău, ci foarte, foarte rău! Și e păcat de toată munca noastră de atâția ani”, a declarat Anamaria Prodan.