Evenimentul Zilei > Actualitate > Laurențiu Ciocăzanu, despre linșajul de la Antena 3: Te-am iertat, Mihai Gâdea!. Dar tu te ierți
Laurențiu Ciocăzanu, despre linșajul de la Antena 3: Te-am iertat, Mihai Gâdea!. Dar tu te ierți

Laurențiu Ciocăzanu, despre linșajul de la Antena 3: Te-am iertat, Mihai Gâdea!. Dar tu te ierți

Jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu a publicat un articol în care comentează atacurile lansate de realizatorul Antena 3 la adresa sa după ce a publicat ieri informația că postul de televiziune va fi cumpărat de Cristi Burci.

"„Dă-i în judecată, Laurenţiu, e mizerabil ce ţi-au făcut”. Vocea colegei care m-a sunat după emisiune îmi stă încă în minte. Adevărul că nişte bani nu mi-ar strica, dacă justiţia mă va despăgubi pentru limbajul de la Antena 3. În plus, e vorba de încălcarea legii. Dar ce-mi trebuie mie bani murdari? N-am fost bun de aşa ceva niciodată, darămite acum, cu Gâdea. Apoi, doar aşa mi-am adus aminte de Spania, de barul meu, de prieteni şi de-o viaţă pe care o voi regreta multă vreme. Şi tot aşa mi-am reamintit de fraţii noştri din Diaspora, pe care Mihai Gâdea&comp. i-au desconsiderat întotdeauna, i-au tratat în aceeaşi notă subumană şi i-au ştampilat drept cetăţeni de mâna a doua. Iar la final, dacă tot m-aş putea simţi lezat, pot să mâ gândesc la iertare. Uite, Mihai Gâdea, te-am iertat! Întorc eu şi celălalt obraz. Mai dă-mi una! Sau două, nouă, câte vrei! Nu te voi da în judecată, deşi eşti sigur c-ai comis-o. Suntem în Postul Crăciunului, nu sunt pastor prefăcut, nici creştin practicant, dar cred în iertare ca forţa capabilă să sublimeze răul. Nu ştiu dacă mă va ajuta să-l scot pe şeful Antenei 3 din mlaştina în care se afundă, dar măcar am încercat", scrie Laurențiu Ciocăzanu în articolul postat pe reportervirtual.ro.