Într-o reacţie pe Facebook, Ingrid Mocanu, are câteva soluţii pentru şefa DN:. ori să plece acasă pentru a nu pune într-o situaţie penibilă istituţia prezidenţială, ori să plece în Costa Rica deoarece cei de acolo au aflat deja ce se întâmplă în România cu statul de „Drepţi”.

"Doamna Kovesi! Ați așteptat ”emoționată” verdictul CCR? Așa așteaptă nevinovații ”paradiți” de mătăluță și de ”Portocali”, în speranța că ”verdictele judecătorilor” vor fi cele corecte și le vor face DREPTATE.
De multe ori, nu li se face! Sunt trimiși în pușcării fără să fi făcut nimic! NEVINOVAȚI
Mergeți acasă și nu vă agățați de putere doar pentru a alimenta niște ”scelerați”… din ce în ce mai puțini. Nu picați în penibil, stimată doamnă, și nu puneți instituțiile Statului (președintele) în situații PENIBILE!
Dacă politicienii ar nega Rechizitorii și decizii ale instanțelor pentru că le consideră incorecte și ar refuza să se supună lor unde s-ar ajunge?
PS – dacă apreciați că nu aveți parte de o justiție (constituțională) corectă puteți cere statut de refugiat (provizoiu, deocamdată) în Costa Rica … acolo se știe deja că nu suntem Stat de drept (ci de Drepți)"
, a comentat Ingrid Mocanu pe contul personal de socializare.