Evenimentul Zilei > Actualitate > Lady Gaga, la aflarea veștii că este nominalizată la Oscar. Cum a reacționat
Lady Gaga, la aflarea veștii că este nominalizată la Oscar. Cum a reacționat

Lady Gaga, la aflarea veștii că este nominalizată la Oscar. Cum a reacționat

Deși nu a urmărit în direct evenimentul în cadrul căruia au fost anunțate nominalizările, Lady Gaga a izbucnit în plâns imediat ce managerul ei i-a transmis vestea că a fost nominalizată la premiile Oscar.

Lady Gaga a spus că dormea atunci când nominalizările de la Oscar 2019 erau anunțate în direct. Artista încerca să se odihnească, după o serie de show-uri solicitante în Las Vegas. “M-am trezit pe la 8 și jumătate și nu știam nimic despre nominalizări”, a declarat Lady Gaga într-un interviu acordat pentru The New York Times, potrivit infomusic.ro.

Lady Gaga a ratat și mesajele pe care le primise de la apropiați, pentru că atunci când e obosită ”poate să doarmă în aproape orice tip de zgomot”. După ce s-a trezit, l-a sunat, însă, pe managerul ei, iar atunci când a aflat vestea ”a izbucnit în plâns”. A început să citească apoi mesajele de la prieteni și apropiați.

”Cele care au cea mai mare însemnătate pentru mine sunt mesajele de la familia mea”, a declarat Gaga, născută Stefani Germanotta. ”Acestea nu sunt nominalizări Oscar pentru mine, sunt nominalizări Oscar pentru Germanottas. Eu vin dintr-o familie de imigranți italieni, iar această reușită e ca o victorie mare pentru ei. Acest film a implicat foarte multă muncă și nu aș fi știut ce înseamnă să muncești cu adevărat dacă n-aș fi cunoscut munca grea depusă de familia mea.”

Lady Gaga este nominalizată atât în categoria ”Cea mai bună actriță”, pentru intepretarea lui Ally în ”A Star Is Born”, cât și în categoria ”Cea mai bună piesă originală”, pentru single-ul ”Shallow”, compus împreună cu Mark Ronson și recompensat deja cu un Glob de Aur.

“Nu pot explica ce înseamnă pentru mine să fiu recunoscută atât ca actriță în rol principal, cât și ca muzician, în același timp”, a mărturisit Gaga.

Pelicula ”A Star Is Born”, în care Lady Gaga joacă rolul principal, prezintă clasica poveste a unei artiste aflate la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Gaga, un rocker veteran pe nume Jackson Maine. Acesta nu este doar actor în film, ci și regizor și scenarist.

"A Star Is Born" a primit în total 8 nominalizări, Bradley Cooper fiind și el vizat pentru ”Cel mai bun actor în rol principal”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.