La un pas de moarte. Ce i-a apărut în față, din senin, unui șofer de microbuz

La un pas de moarte. Ce i-a apărut în față, din senin, unui șofer de microbuz

Trei persoane au fost la un pas de moarte joi seară, pe Drumul Național 24, care leagă oraşul Iaşi de Vaslui.

Într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul în care se aflau s-a răsturnat. Din fericire, atât șoferul, cât și cei doi pasageri au scăpat cu răni uşoare, scrie antena3.

Un șofer aflat în trafic a sunat la 112 imediat după impact. Până la sosirea salvatorilor, șoferul și cei doi pasageri au reușit să iasă din vehiculul avariat. Starea lor era destul de bună, iar după ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, au refuzat transportul la spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Costel Manolache, IJSU Vaslui: „Victimele s-au autoevacuat. Am asigurat măsuri de PSI, adică de prevenire stingere incendii, am îndepărtat carburatorul și reziduurile de carburant de pe carosabil să nu fie alunecos.”

Testat cu aparatul etilotest, s-a dovedit că șoferul, un bărbat de 57 de ani, nu consumase băuturi alcoolice. Acesta le-a povestit polițiștilor că a pierdut controlul volanului după ce a încercat să evite un câine.

Bogdan Gheorghiță, purt.cuv. IPJ Vaslui: „Se pare că o autoutilitară înmatriculată în Vaslui, ce se deplasa din direcția Iași spre Vaslui a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat în afară părții carosabile.”

Microbuzul a fost pus pe roți cu ajutorul unui utilaj agricol și apoi a fost tractat. În tot acest timp, traficul a fost blocat pe ambele sensuri. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate condiții în care s-a produs accidentul.