Evenimentul Zilei > Monden > La asta nimeni nu se aștepta. Fiica lui Gigi Becali a plecat de acasă
La asta nimeni nu se aștepta. Fiica lui Gigi Becali a plecat de acasă

La asta nimeni nu se aștepta. Fiica lui Gigi Becali a plecat de acasă

Theodora și soțul ei Mihai Mincu, s-au mutat la socri la doar câteva zile după ce s-au căsătorit

Theodora, una dintre fiicele lui Gigi Becali, s-a căsătorit cu iubitul ei, Mihai Mincu. În cursul zilei de sâmbătă a avut loc și cununia religioasă, urmată de o petrecere ca-n filme la Palatul Snagov. Urmașa patronului de la FCSB a fost, cu siguranță, cea mai fericită mireasă.

Fiica lui Gigi Becali s-a mutat deja la socri. Este locul în care ginerele lui Gigi Becali a copilărit. Construcția este impunătoare și super-luxoasă. Multe familii și-ar dori să-și ducă traiul într-o astfel de locație.

La doar câteva zile după ce s-au căsătorit, Theodora și Mihai Mincu preferă să-și petreacă „luna de miere” prin magazinele de lux din București. Poate să fi contat și faptul că ar fi ieșit „pe plus” cu nu mai puțin de 600.000 de euro în urma evenimentului. Însă banii nu reprezintă, clar, o problemă pentru proaspăta mireasă și partenerul ei, un tânăr om de afaceri.

Dacă Theodora s-a măritat deja, Gigi Becali ar fi nerăbdător să o vadă și pe cealaltă fiică, Alexandra la brațul unui bărbat. Cert este că Gigi Becali a prins gustul nunților din moment ce, la petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov, ar fi „programat” încă trei evenimente, informează cancan.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: