Este cea mai tânără miliardară. La doar 21 de ani i-a umilit pe cei mari patroni din lume

Este cea mai tânără miliardară. La doar 21 de ani i-a umilit pe cei mari patroni din lume

Starleta de televiziune Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară, potrivit noii liste Forbes, în care Jeff Bezos, fondatorul Amazon, rămâne cel mai bogat om din lume.

Membra familiei Kardashian în vârstă de 21 de ani a făcut avere din compania de cosmetice Kylie Cosmetics, pe care a înfiinţat-o în urmă cu trei ani şi care a generat în ultimul an venituri din vânzări de 360 de milioane de dolari.

Jenner a depăşit pragul de 1 miliard de dolari mai devreme decât Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani.

„Nu mă aşteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar face bine. Este o plăcută bătaie pe umăr”, a declarat ea pentru Forbes. În total, miliardarii planetei au împreună 8,7 trilioane de dolari, în scădere cu 400 de miliarde faţă de anul trecut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Între averile în scădere este şi cea a lui Zuckerberg, cu 8,7 miliarde de dolari, în 2018, la 62 de miliarde de dolari, anul acesta. Acţiunile lui la Facebook au scăzut, la un moment dat, cu o treime din cauza scandalurilor în care a fost implicată compania.