Evenimentul Zilei > Monden > Detalii picante din culisele divorțului lui Kim Kardashian. Fanii vor afla totul în curând
Detalii picante din culisele divorțului lui Kim Kardashian. Fanii vor afla totul în curând

Detalii picante din culisele divorțului lui Kim Kardashian. Fanii vor afla totul în curând

Ultimul sezon al celebrului show KWPTK va prezenta detalii picate din culisele controversatului divorț dintre Kim Kardashian și Kanye

În ultimul sezon al celebrului show KWPTK,  fanii vor afla detalii picate din culisele controversatului divorț dintre Kim Kardashian și Kanye West.

Potrivit Daily Mail, divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West îi va costa milioane de dolari. Potrivit unor surse apropiate familiei Kardashian, aceștia au semnat contractul pentru a produce ultimul sezon al celebrului reality-show. În ultimele episoade vor fi prezentate detalii despre divorțul celor doi.

Sursele au mai declarat fapul că celebra Kim Kardashian se simte „încrezătoare în decizia sa”.

„Kim este cu siguranță tristă, dar este sigură de decizia pe care a luat-o pentru că știe că așa este cel mai bine  pentru ea și familia ei. Relația dintre ei nu mai funcționa de foarte multă vreme. A trecut mult timp și se simte ușurată că poate, în cele din urmă, să meargă mai departe”, a mai spus sursa.

Ultimul sezon al KWPTK prezintă detalii despre controversatul divorț dintre Kim Kardashian și Kanye West

Vineri, Kim Kardashian a cerut oficial divorţul de soţul ei, rapperul Kanye West, a spus un purtător de cuvînt al familiei.

Ei s-au căsătorit în mai 2014 şi au patru copii, pentru care Kim Kardashian a solicitat custodia comună, lucru cu care Kanye West ar fi fost de acord.

La începutul lunii ianuarie, NBC News a raportat că cei doi soţi trăiau separat şi participau la sesiuni de consiliere maritală. Kanye West (43 de ani) se stabilise în Wyoming, în timp ce Kim Kardashian (40 de ani) locuia încă în reşedinţa familiei, în California.

Acest divorţ, al treilea pentru Kim Kardashian, prezentat ca o procedură amiabilă de TMZ, pune capăt unuia dintre cele mai celebre cupluri din lume, alcătuit din două vedete care se bucurau deja o popularitate considerabilă înainte de căsătorie.

Potrivit mai multor media americane, citând surse apropiate cuplului, candidatura lui Kanye West la preşedinţia Statelor Unite, anul trecut, ar fi unul din factorii declanşatori ai acestei separări.

Deşi a obţinut, în cele din urmă, numai 60.000 de voturi, Kanye West, susţinător un timp al lui Donald Trump, a menţionat o posibilă candidatură pentru alegerile din 2024.

În perioada campaniei, rapperul a făcut mai multe afirmaţii bizare şi a publicat mesaje enigmatice pe Twitter lăsând să se înţeleagă că soţia ar fi încercat să îl interneze într-un spital de psihiatrie.

De asemenea, a acuzat-o că ar fi vrut să avorteze când era însărcinată cu el pentru prima dată, precum şi că a avut o aventură cu un alt rapper, Meek Mill, pe care persoana respectivă a negat-o.