Evenimentul Zilei > Monden > Clauza ciudată ce îi va fi impusă lui Kanye West după divorțul de Kim Kardashian. Avocații fac ultimele calcule
Clauza ciudată ce îi va fi impusă lui Kanye West după divorțul de Kim Kardashian. Avocații fac ultimele calcule

Clauza ciudată ce îi va fi impusă lui Kanye West după divorțul de Kim Kardashian. Avocații fac ultimele calcule

Kanye West și Kim Kardashian sunt protagoniștii divorțului anului, iar termenii despărțirii vizează tot felul de clauze.

Interdicție primită de rapperul Kanye West, legat de Kim Kardashian. Vestea a venit în contextul în care cuplul este aproape să se destrame, iar divorțul dintre cele două celebrități bate la ușă.

Artistul ar putea să nu aibă voie să cânte despre fosta sa soție. Este unul dintre punctele asupra căruia avocații celor doi se apleacă insistent în această perioadă agitată. Despărțirea are la mijloc o sumă uriașă: 2 miliarde de dolari, conform siteului retetesivedete.ro.

Kanye West și Kim Kardashian au avut un mariaj ce a durat șapte ani. Acum, pregătirile pentru divorț sunt în plină desfășurare

Această măsură a fost cerută de Kim Kardashian, care vrea să excludă orice risc legat de divulgarea informațiilor intime. „O mare negociere pe care trebuie să o rezolve este ceea ce pot și nu pot spune unul despre celălalt”.

A declarat un prieten al cuplului, conform sursei citate. După un mariaj de aproape șapte ani, Kanye West și Kim Kardashian au decis să se despartă. Fanii celor doi au fost uimiți în momentul în care au aflat această veste, la începutul anului.

„Căsătoria lor și-a urmat cursul. Dar prietenia și angajamentul față de copiii lor nu a reușit”

„Totul din viața lui Kim a fost documentat pe cameră. De asemenea, la fel va fi și această despărțire. Cu excepția faptului că vor fi făcute ocolișuri pentru a-l proteja pe Kanye. Va fi o serie foarte emoționantă, cu accentul pus pe călătoria lui Kim. Căsătoria lor și-a urmat cursul. Dar prietenia și angajamentul față de copiii lor nu a reușit”. A povestit un apropiat al cuplului.

Actele de divorț au fost înaintate la Curtea Superioară a Los Angeles. Vedeta dorește custodia comună a celor patru copii ai lor. „Până în prezent, amândoi s-au înțeles pe cale amiabilă în legătură cu activele lor”. A mai afirmat prietenul lui Kanye West și Kim Kardashian.