Evenimentul Zilei > Justitie > Kovesi, aproape de marele dezastru. Ce dosar o poate îngropa pe fosta şefă a DNA?
Kovesi, aproape de marele dezastru. Ce dosar o poate îngropa pe fosta şefă a DNA?

Kovesi, aproape de marele dezastru. Ce dosar o poate îngropa pe fosta şefă a DNA?

Fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, este cercetată într-un nou dosar în care au fost implicați și foștii procurori, Lucian Onea și Mircea Negulescu, abia trimiși în judecată.

Procurorii de la Secția specială de investigare a magistraților continuă cercetările față de Laura Codruța Kovesi, în dosarul în care foștii procurori, Lucian Onea și Mircea Negulescu tocmai au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Aceștia sunt acuzați pentru represiune nedreaptă, fals în declarații, constituire de grup infracțional organizat și cercetare abuzivă.

În acest dosar penal este urmărită și fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, față de care procurorii au separat cercetările. Partea care o privește pe Kovesi rămâne pentru continuarea și completarea urmăririi penale.

În același dosar a fost audiată și fosta sa consilieră, săptămâna trecută, deoarece se susține că aceasta era la curent cu practicile celor doi procurori din subordine și i-ar fi protejat, potrivit dcnews.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: