Evenimentul Zilei > Actualitate > Konstantinos grecul vrea să vină cu daruri la Dinamo
Konstantinos grecul vrea să vină cu daruri la Dinamo

Konstantinos grecul vrea să vină cu daruri la Dinamo

A revenit în actualitate subiectul vânzării clubului Dinamo. Ionuț Negoiță vrea să se retragă de la echipa din Ștefan cel Mare și a găsit un posibil cumpărător, care deocamdată testează terenul.

Konstantinos Tsakiris, om de afaceri, ar fi trebuit să fie prezent, luni, la Voluntari, la partida pe care „roș-albii” au câștigat în etapa a 14-a, scor 1-0. Grecul n-a mai putut să ajungă și și-a trimis un reprezentant, pe antrenorul Akis Mantzios.

Are o avere de 1 miliard de euro

Acesta a refuzat să facă orice comentariu legat de cumpărarea clubului Dinamo, iar ieri, Negoiță a purtat o nouă rundă de negoiceri cu Tsakiris. În vârstă de 47 de ani, omul de afaceri are o avere estimată la 1 miliard de euro și a finanțat formația Panionios Atena în intervalul 2006 – 2011. Konstantinos are afaceri în transportul maritim și a plătit, în urmă cu 12 ani, 3,5 miloane de euro pentru a deveni proprietarul celor de la Panionios.

 

L-a cumpărat pe Alvaro Recoba

În 2008 a reușit cel mai răsunător transfer, după ce l-a convins pe uruguayanul Alvaro Recoba să vină în fotbalul grec. Jucătorul care se consacrase la Inter Milano a stat la Panionios timp de doi ani.

Primele discuții pentru această tranzacție au avut loc în luna aprilie a acestui an, dar negocierile s-au împotmolit atunci când a venit vorba despre suma pe care a cerut-o Negoiță pentru a vinde pachetul majoritar al acțiunilor. Prețul cerut de actualul finanțator se învârte în jurul sumei de 10 milioane de euro.

Negoiță nu vrea să mai audă de fotbal

Fost fotbalist și angajat al clubului din Ștefan cel Mare, Dănuț Lupu a confirmat că Negoiță (foto) nu vrea să mai audă de fotbal. „Nu știu dacă Negoiță poate să vândă. Știu că la ora actuala nu-l mai interesează deloc echipa. Nu se mai bagă, Rednic are mână liberă să facă ce vrea. Nu cred că vom mai avea ocazia să-l vedem bucurându-se prin tribune. Eu cred că noul investitor nu va fi grec, va fi Rednic. Dacă face CAR are oricine bani de Dinamo”, a spus Lupu.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: