Evenimentul Zilei > Actualitate > Klaus Iohannis primește doza de rapel din vaccinul anti-COVID. Momentul nu va fi public
Klaus Iohannis primește doza de rapel din vaccinul anti-COVID. Momentul nu va fi public

Klaus Iohannis primește doza de rapel din vaccinul anti-COVID. Momentul nu va fi public

Președintele Klaus Iohannis primește cea de-a doua doză, de rapel, din vaccinul anti-COVID, însă, de această dată, el a preferat să păstreze discreția cu privire la momentul vaccinării.

Klaus Iohannis primește a doua doză, de rapel, din vaccinul anti- COVID.

Președintele Klaus Iohannis este programat în cursul zilei de astăzi la rapelul pentru vaccinul anti-COVID. El urmează să se prezinte la Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar, acolo unde a primit și prima doză.

Dacă la prima vizită, președintele a acceptat ca momentul vaccinării să fie transmis în direct, de această data, se pare că preferă discreția. În acest moment nu există un anunț oficial al Administrației Prezidențiale cu privire la prezența președintelui la centrul de vaccinare.

Președintele Iohannis a ales ca momentul vaccinării cu a doua doză să nu mai fie public. Aceeași decizie a fost luată și de premierul Florin Cîțu, care va primi sâmbătă doza de rapel, tot la Spitalul Militar.

Klaus Iohannis primește doza de rapel

Pe 15 ianuarie, Klaus Iohannis s-a vaccinat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. El a fost imunizat cu serul Pfizer-BioNTech, în prima zi a Etapei a doua de vaccinare.

„Pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a II-a eu mă voi vaccina public, vineri 15 ianuarie”, a declarat Klaus Iohannis, pe 12 ianuarie.

Președintele Klaus Iohannis a spus că nu a dorit „să se bage în față” și să se vaccineze în prima etapă, destinată angajaților din sectorul sanitar. Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe toți românii să se vaccineze anti-COVID, pentru a scăpa de pandemia de coronavirus.

Imediat după ce a fost imunizat cu prima doză a vaccinului, șeful statului a făcut alte declarații publice. El a descris ce s-a întâmplat în momentul în care a fost imunizat.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă. Nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc! Vă doresc multă sănătate!”, a spus președintele țării, pe 15 ianuarie.