Evenimentul Zilei > Monden > Kim Kardashian a răbufnit: „Principii au nevoie de un loc sigur pentru a trăi în siguranţă”
Kim Kardashian a răbufnit: „Principii au nevoie de un loc sigur pentru a trăi în siguranţă”

Kim Kardashian a răbufnit: „Principii au nevoie de un loc sigur pentru a trăi în siguranţă”

Kim Kardashian este solidară cu principele Harry şi Meghan Markle privind hărţuirea mediatică din partea tabloidelor britanice.

Starul reality-show Tv doreşte ca aceştia să-şi găsească un loc sigur pentru a-şi apăra viaţa privată, intimitatea, probabil făcând referire la ideea că Meghan şi Harry se vor muta în SUA după necazurile cu trabloidele din Marea Britanie.

Kim Kardashian a trecut prin aceleaşi „chinuri” ca Meghan

În timp ce multe lucruri o deosebesc pe Kim Kardashian de principele Harry şi de Meghan Markle, experienţa lor cu media are asemănări cu a sa. Într-atât încât starul reality show nu poate avea decât simpatie faţă de perechea princiară, după cum ea însăşi a explicat în emisiunea The Sunday Project.

„Cred că în afara lor, nimeni nu poate şti exact ce se întâmplă”, a apus Kim Kardashian. „Dar fiind oameni maturi şi cu copil, le doresc un loc sigur. Sunt absolut de acord cu nevoia lor acută de a găsi un loc sigur pentru a-şi găsi liniştea în viaţa lor personală”, a continuat ea.

Ce e mult strică

În ultimii ani, media n-au prea dat răgaz să răsufle principelui Harry şi lui Meghan Markle. Ex-actriţa a fost în mod deosebit lovită, fiind mereu ţinta atacurilor rasiste spre familia sa, critici în timpul sarcinii şi confruntările constante avute cu ducesa de Cambridge, cumnata sa. O presiune atât de mare încât totul traduce acum într-un proces intentat de perechea princiară împotriva mai multor tabloide britanice.