Evenimentul ZileiInternationalKim Jong-un, cadouri cu subînțeles de la Vladimir Putin. Cu ce l-a surprins liderul de la Kremlin

Kim Jong-un, cadouri cu subînțeles de la Vladimir Putin. Cu ce l-a surprins liderul de la Kremlin

Kim Jong-un, cadouri cu subînțeles de la Vladimir Putin. Cu ce l-a surprins liderul de la Kremlin
În timpul vizitei de șase zile a liderului nord-coreean Kim Jong-un, în Rusia, a fost tratat regeşte. Pe lângă faptul că l-au primit pe  covorul roșu, oficialii ruși l-au distrat cu spectacole şi cadouri inedite.

Vizita lui Kim Jong-un în Rusia a fost presărată și cu experiențe culturale, inclusiv un spectacol de balet și un show cu morse. Dar cel mai interesant a fost atunci i-au făcut cadouri cu subînțeles. I s-a oferit un set de drone explozive drept cadou de rămas bun.

Vizita lui Kim Jong-un a început pe 12 septembrie, când a sosit în Rusia cu trenul său de lux blindat. Călătoria a avut loc pe fondul unor informații potrivit cărora Rusia caută aprovizionare cu muniții din Coreea de Nord. Cu scopul de a-și alimenta războiul cu Ucraina.

Kim Jong-un, răsfățat cu spectacole şi cadouri

Kim Jong-un sa întâlnit miercuri cu liderul rus Vladimir Putin la cosmodromul Vostochny. Potrivit TASS, întâlnirea lor a durat mai mult de cinci ore. La final, Kim Jong Un a plecat înapoi spre Coreea de Nord și cu o serie de cadouri unice.

Mai exact, gazdele rusești ale lui Kim s-au asigurat că acesta a gustat din cultura rusă. Sâmbătă, Kim a avut plăcerea de a viziona renumitul balet „Frumoasa din pădurea adormită”, Piotr Ceaikovski.

În ziua următoare, a fost invitat la un spectacol marin la Acvariul Primorski din Vladivostok. Spectacolul, care a avut ca protagonist o morsă și a prezentat și alte animale marine, precum balene beluga și delfini, a fost un succes pentru Kim, după cum reiese din fotografiile distribuite de Agenția Centrală Coreeană de Știri.

Kim Jong Un (al patrulea la dreapta în primul rând) urmărind un spectacol de morse la Primorsky Aquarium din Vladivostok, Rusia.

Sursa foto: newsroom.ap.org

Kim a primit un set de cinci drone kamikaze, o dronă de recunoaștere de tip avion Geranium-25 și un set special de îmbrăcăminte care, potrivit rapoartelor, pare invizibilă pe sistemele de imagistică termică.

Guvernatorul regiunii Primorie din Extremul Orient Rusesc i-a oferit lui Kim o vestă antiglonț de ultimă generație. Prezentată ca fiind „mult mai ușoară decât analogii săi cunoscuți”, această vestă oferă protecție pentru zonele vitale, inclusiv pentru piept, umeri, gât și inghinali.

Kim a promis sprijinul pentru „lupta sacră” a Rusiei cu Occidentul

În timpul întâlnirii cu Putin miercuri, Kim și-a promis sprijinul pentru „lupta sacră” a Rusiei cu Occidentul.

„Acum, Rusia s-a ridicat la lupta sacră pentru a-și proteja suveranitatea și securitatea împotriva forțelor hegemonice care se opun Rusiei. Vom sprijini întotdeauna deciziile președintelui Putin și ale conducerii ruse”, a spus Kim în salutul de deschidere cu Putin.


Accesează: