Kim Jong-Un a dat cel mai sinistru ordin. Ce fac nord-coreenii de Sărbători

Kim Jong-Un a dat cel mai sinistru ordin. Ce fac nord-coreenii de Sărbători

În timp ce, la sfârșit de an, guvernele din lumea întreagă încearcă să mai descrețească frunțile acrite de Covid-19, acest lucru nu intră în panurile singurei dinastii comuniste din istorie.

În Coreea de Nord, până și sărbătorile (sau mai ales) sunt militarizate și impregnate de propaganda cazonă a Partidului Muncitorilor din Phenian.

Cum, la fiecare sfârșit de an nord-coreenii trebuie să ia notă de mărețele realizări ale liderului suprem Kim Jong-un, nici acum regimul de la Phenian nu a făcut excepție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Așa că, de sărbători, nord-coreenii vor putea avea un album de fotografii destinat să întărească fibra patriotică în lupta împotriva imperialiștilor: un album în care sunt prezentate cele mai sinistre arme de distrugere în masă realizate de regimul lui Kim, rachete balistice intercontinentale dar și alte arme.

Potrivit agenției Yonhap, este vorba de un album de 120 de pagini, intitulat „Pentru întărirea capacității de apărare națională” și publicat de Foreign Languages Publishing House.

Albumul prezintă istoria dezvoltării rachetelor și altor arme nord-coreene, după sosirea în fruntea țării a Marelui Cârmaci, Kim Jong-un, în 2011.

Albumul include fotografii despre mai multe activități militare, de la pregătirea tactică a marinarilor, în 2012, și  până la ultima mare paradă militară din Coreea de Nord, care a marcat împlinirea a 75 de ani de la fondarea Partidului Muncitorilor,  luna trecută.