Evenimentul Zilei > International > Ce ASCUNDE KIM JONG-UN chiar în LIMUZINA sa. Este SINGURUL LIDER din LUME care dispune de această TEHNOLOGIE
Ce ASCUNDE KIM JONG-UN chiar în LIMUZINA sa. Este SINGURUL LIDER din LUME care dispune de această TEHNOLOGIE

Ce ASCUNDE KIM JONG-UN chiar în LIMUZINA sa. Este SINGURUL LIDER din LUME care dispune de această TEHNOLOGIE

Kim Jong-Un este singurul lider din întreagă lume care dispune de o toaletă privată chiar în limuzina sa. Descoperirea a făcut înconjurul lumii.

Kim Jong-un are pe una dintre limuzinele din flota lui, opţiunea pe care ne-am dori-o toţi. Însă nu se știe cum funcţionează sau cum este instalată.

Un fost angajat al unui serviciu de apărare din Coreea de Nord, Lee Yun-Keol, susţine că preşedintele Coreei de Nord are o toaletă în propria în maşină.

„Cum funcţionează, cum e instalată, habar nu avem. Nimeni nu ştie, dar a transpirat o informaţie pe uşa din dos a unui fost angajat al unui serviciu de apărare din Coreea de Nord. În 2005 a ajuns în Coreea de Sud, motiv pentru care are voie să spună lucruri. Lee Yun-Keol, aşa cum îl cheamă, susţine că preşedintele Coreei de Nord are un WC propriu în maşină.

Sau un sistem în care-şi poate face nevoile fără ca ele (nevoile) să ajungă în mâinile agenţilor secreţi, ale spionilor. Pentru că urina şi fecalele conţin informaţii despre posibilele vulnerabilităţi ale corpului liderului suprem”, scrie Promotor.