Evenimentul Zilei > Monden > Kate Moss a depus mărturie în procesul lui Johnny Depp susținând că actorul nu a fost niciodată agresiv fizic
Kate Moss a depus mărturie în procesul lui Johnny Depp susținând că actorul nu a fost niciodată agresiv fizic

Kate Moss a depus mărturie în procesul lui Johnny Depp susținând că actorul nu a fost niciodată agresiv fizic

Kate Moss depus mărturie în procesul lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard, negând că Depp a împins-o vreodată pe scări și spunând că a îngrijit-o după ce ea a alunecat.

„Am țipat, pentru că nu știam ce s-a întâmplat cu mine și mă durea”, a spus ea. „Și s-a întors în fugă să mă ajute și m-a dus în camera mea și mi-a luat îngrijiri medicale”. Moss a alunecat, a spus ea, în timp ce cei doi se aflau într-o stațiune din Jamaica în timp ce se întâlneau între 1994 și 1998.
„Ieșeam din cameră. Johnny a părăsit camera înaintea mea”, a spus ea. „Fusese înainte o furtună. Când am ieșit din cameră, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate”. Întreaga mărturie a modelului a durat mai puțin de două minute.

Rolul surpriză al lui Moss în proces a fost tachinat când o persoană apropiată a lui Depp a spus că va fi chemată ca martor. Deși Moss nu se afla pe lista inițială a martorilor pe care avocații lui Depp i-au depus în instanță, aceștia și-au rezervat dreptul de a chema „orice martori identificați” de Heard și „orice martor necesar pentru respingere sau acuzare”.

Johnny Depp și Amber Heard
Sursa: Wikimedia

Heard a menționat-o pe Moss în mărturia sa de la începutul procesului, oferind avocaților lui Depp un temei legal pentru a o chema pe Moss la tribună. Potrivit lui Heard, în timpul unei lupte cu Depp în vârful unei scări, Moss i-ar fi trecut prin minte, motiv pentru care a reacționat violent. „Nu ezit. Nu aștept. M-am gândit instantaneu la Kate Moss„, a spus Heard.

Acuzat de violență fiziciă

Heard părea să se refere la un zvon neverificat conform căruia Depp a împins-o pe Moss pe scări. Moss nu l-a acuzat niciodată în mod public pe Depp de conduită greșită, iar oamenii apropiați lui Depp au spus că anecdota a fost falsă. Moss, în scurta ei mărturie, a spus că Depp nu a împins-o niciodată pe scări. „Nu m-a împins, nu m-a lovit niciodată cu piciorul sau nu m-a aruncat pe scări”, a spus Moss.

Alți foști parteneri ai lui Depp, printre care Vanessa Paradis și Winona Ryder, l-au susținut public. Dar Ellen Barkin, care s-a întâlnit cu Depp în 1994, a mărturisit într-o depoziție în numele lui Heard că Depp a avut o serie de reacții de gelozie și că ar fi aruncat o sticlă de vin spre ea.

Heard a negat afirmațiile lui Depp și a povestit mai multe cazuri specifice de violență fizică, despre care ea spune că au avut loc adesea când Depp se afla sub influența drogurilor și a alcoolului. Ea a prezentat și o cerere împotriva lui Depp. Mărturia lui Moss face parte dintr-o respingere împotriva acestei cereri reconvenționale, potrivit Business Insider.