Cum se simte Kate Middleton după operație. Prințesa de Wales rămâne în spital cel puțin 10 zile

Cum se simte Kate Middleton după operație. Prințesa de Wales rămâne în spital cel puțin 10 zile Sursa foto: Arhiva EvZ

Kate Middleton și Prințul William și-au anulat mai multe vizite oficiale printre care și o deplasare în Italia. Prințeasa de Wales va rămâne în spital cel puțin 10 zile pentru a-și continua planul de recuperare. Casa Regală nu a dezvăluit natura operației, însă a precizat că prințesa își va relua îndatoririle publice cel mai probabil după sărbătorile pascale.

Kate Middleton, se simte bine după intervenția chirurgicală la care a fost supusă. Între timp, prințul William și-a anulat aparițiile publice. Prințesa de Wales a fost dusă marți la clinică pentru intervenția planificată și a fost supusă cu succes unei operații abdominale.

Kate Middleton se simte bine

Kate Middleton va rămâne în spital cel puțin 10 zile pentru a-și continua planul de recuperare. Casa Regală nu a dezvăluit natura operației, însă a precizat că prințesa își va relua îndatoririle publice cel mai probabil după sărbătorile pascale.

Cei trei copii ai cuplului regal, George, Charlotte, și Louis au mers școala la Lambrook din Berkshire, iar familia s-a comportat normal ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La rândul lui, prințul William și-a redus aparițiile publice pentru a se ocupa de cei trei copii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kate Middleton și Prințul William și-au anulat mai multe vizite oficiale printre care și o deplasare în Italia. Inițiativa „Shaping Us” demarată anul trecut de Prințesa de Wales pentru copii sub cinci ani a fost trecută de asemenea în plan secund în timp ce Kate va intra în programul de recuperare.

Kate Middleton, întâlnire secretă la Windsor. Cu cine s-a văzut soția lui William

Sursa: Vogue

Prințesa de Wales rămâne internată cel puțin 10 zile

Prințul de Wales și-a suspendat îndatoririle oficiale cât timp soția sa se află în spital, dar și pe perioada recuperarării. Totuși, este foarte probabil ca Wiliam și Kate să participe la evenimentele care vor marca Săptămâna de conștientizare a sănătății mintale programată luna viitoare, informează publicația britanică The Sun.

Casa Regală Britanică a precizat într-un comunicat că „ Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la 14 zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea.

Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște.

Kate Middleton speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private.

Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția prințesei de Wales doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit. Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor interesați pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente”.

Kate Middleton, se simte bine după intervenția chirurgicală la care a fost supusă. Între timp, prințul William și-a anulat aparițiile publice.

Sursa foto: Arhiva EvZ

Regele Charles al III-lea va fi operat de prostată

La mai puțin de două ore, Palatul Buckingham a emis un alt comunicat prin care a anunțat că Regele Charles al III-lea va fi supus unei operații chirurgicale din cauza prostatei mărite. Monarhul britanic va fi internat săptămâna viitoare