Evenimentul Zilei > Monden > Karmen Minune șochează mii de fani. Decizia de ultim moment a vedetei
Karmen Minune șochează mii de fani. Decizia de ultim moment a vedetei

Karmen Minune șochează mii de fani. Decizia de ultim moment a vedetei

Karmen Minune, fiica cunoscutului manelist Adrian Minune și-a șocat fanii cu un anunț bombă.

Cântăreața a postat recent pe pagina sa de Instagram, un mesaj care i-a nedumerit pe fanii săi. Este vorba despre viața ei privată. Așa cum se știe deja, Karmen Minune a devenit mămică și este foarte fericită pentru asta. Artista ar vrea să se retragă din viața publică pentru o perioadă de timp, pentru a avea grijă de bebelușul ei. Despre acest lucru este vorba în mesajul postat pe pagina sa de socializare.

Nu se știe dacă își va închide sau nu pagina de Instagram, dar artista așteaptă și părerea fanilor.

Karmen Minune a trecut printr-un coşmar şi le-a povestit internauților că în timp ce dormea a visat că soțul ei o părăsise pentru o altă femeie. Ba mai mult, acesta îi luase și fetița, motiv pentru care s-a trezit în lacrimi.

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând.

Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice mă refer la… nu știu, orice. Succesul, faima, banii, absolut orice, dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire, pentru că pentru mine soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, mă rog, cei dragi înseamnă iubirea.

Imaginați-vă cum ar fi să pierdeți lucrul ăsta, care pentru mine e vital. M-a trezit plângând, a fost foarte nasol. Trebuie să apreciem mult mai mult oamenii din jurul nostru și să le spunem mai des că-i iubim”, a spus artista pe Instagram, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: