Kanye West s-a căsătorit cu „sosia” lui Kim Kardashian. Cine este noua cucerire a rapperului

Kanye West s-a căsătorit cu „sosia” lui Kim Kardashian. Cine este noua cucerire a rapperului Sursă Youtube

La doar două luni de la divorț, Kanye West s-a căsătorit cu o femeie care seamănă izbitor cu fosta lui soție, Kim Kardashian. Rapper-ul nu și-ar fi dorit ca fanii sau apropiații să afle detalii despre nuntă.

Rapperul Kanye West (45 de ani) s-a căsătorit cu Bianca Censori la două luni după ce divorțul său de Kim Kardashian. Aceasta este cunoscută drept „clona” fostei partenere și lucreaază la firma rapperului, care creează celebri pantofi sport Yeezy.

Conform presei americane, Kanye West a vrut să țină ascunsă nunta, dar a fost surprins cu verigheta pe mână. Kanye West și Kim Kardashian au fost căsătoriți timp de 7 ani, dar nu au mai fost șanse de împăcare.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Censori (@biancacensori_official)

„Sunt cu adevărat în perioada mea de fată liniștită, nu am multe de spus. Doar multe de făcut”, a spus Kim Kardashian despre nunta lui Kanye, potrivit Ziare.

Kim Kardashian, despre divorțul de Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în anul 2014 și au divorțat în februarie 2021. Vedeta a pozat împreună cu cei patru copii, North (8 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (2 ani), pentru revista Vogue, și a transmis mesajul: „m-am ales pe mine”.

Cei doi nu au avut parte de un divorț liniștit și au început să se atace pe rețelele de socializare. „De vreme ce suntem în divorț, vreau să știu ce trebuie să fac cu privire la fiica mea, care apare pe TikTok împotriva voinței mele?”, a scris cântărețul pe Instagram.

„Nevoia constantă a lui Kanye de a mă ataca în interviuri și pe rețelele de socializare este, de fapt, mai dureroasă decât orice TikTok creat de North. În calitate de părinte și de principala persoană care are grijă de copii, fac tot posibilul să o protejez pe fiica noastră, permițându-i în același timp să își exprime creativitatea în mediul pe care și-l dorește cu supravegherea unui adult – pentru că asta îi aduce fericire”, a fost mesajul transmis de vedetă după ce fostul soț a atacat-o.

Kim Kardashian a mai declarat că principalul motiv al divorțului a fost că rapperul își dorea o parteneră supusă și care să accepte să vină cu el oriunde dorește.

„Pur și simplu nu mai pot face asta. De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum. (…) Cred că el merită pe cineva care să-i suporte fiecare mișcare, să-l urmeze peste tot. Eu nu pot să fac asta. Ar trebui să aibă o soție care îi susține orice mișcare, care călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca o ratată, e al treilea mariaj. Vreau doar să fiu fericită”, declara Kim Kardashian.