Evenimentul Zilei > Monden > Kanal D pregătește lovitura anului în media. Rețeta care poate face praf concurența
Kanal D pregătește lovitura anului în media. Rețeta care poate face praf concurența

Kanal D pregătește lovitura anului în media. Rețeta care poate face praf concurența

Bravo, ai stil! Celebrities, unul dintre cele mai așteptate show-uri TV din România, va apărea pe micile ecrane începând cu data de 22 ianuarie, de la ora 22.de la ora 22.

Noul sezon al emisiunii va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă, iar Serile de Gală vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00. Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus, așteaptă să fie jurizate de către Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, acestea fiind gata să intre în lupta pentru cea mai stilată vedetă din România.

În fiecare ediție e misiunii, concurentele vor prezenta cele mai bune ținute pe care le au și vor defila în fața juraților și a telespectatorilor.

„Suntem o adevărată echipa, o familie, aici la Bravo, ai stil! Celebrities. Am început filmările pentru emisiune, așa că trebuie să vă mărturisesc că de abia aștept să le vedeți evoluând pe podium pe cele nouă concurente. De abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, cel de-al șaselea sezon va fi unul la superlativ; concurentele sunt mai pregătite ca niciodată, iar pretențiile juraților sunt cu atât mai mari cu cât aceste tinere au deja exercițiul notorietății și al televiziunii”, spune Ilinca Vandici.

Precum și în celelalte sezoane, în timpul săptămânii, telespectatorii își vor putea vota preferata pentru o salva la Gala Eliminatorie care va avea loc în fiecare sâmbătă seară, scrie Kanal D.