„Vedeta va fi implicată într-un format cu totul special, o surpriză pentru milioanele de telespectatori ai stației.

Jurnalist tranșant, personalitate charismatică în peisajul media românesc, Denise Rifai va face parte, începând din această toamnă, din echipa Kanal D.

Cu o experiență bogată în media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formării pentru a ajunge un jurnalist de succes.

A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator și realizator de emisiune de știri și talk-show.

Timp de aproape 9 ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnaliști și moderatori de la Realitatea TV.

A realizat interviuri cu cele mai importante figuri ale scenei publice românești și a ținut de multe ori primele pagini ale ziarelor prin temele lansate în spațiul public.

Denise Rifai este acum este pregătită de o nouă provocare și spune că telespectatorii o vor regăși la fel de incisivă și pregătită pentru a le oferi experiențe memorabile și relevante în față micului ecran”, se arată pe kanald.ro.

„Decizia de a mă alătură echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza.

Am spus «Da!» cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată.

Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a declarat Rifai.

„La Kanal D, Denise Rifai va prezenta un format cu totul special, o surpriză pentru telespectatorii din România. Vom reveni în perioada următoare cu mai multe detalii despre emisiunea ce va fi prezentată de nouă vedetă a stației”, au mai transmis mai-marii de la Kanal D.

Amintim că la finalul lunii mai, Denise Rifai lua contact cu atmosfera de la Kanal D din postura de invitată în emisiunea „Teo Show”.

Alături de Teo Trandafir, frumoasa moderatoare dezvăluia mai multe detalii inedite de la începutul carierei sale în presă.

În aceeaşi emisiune de la Kanal D, ea se referea şi la un viitor proiect în televiziunea românească:

„Aș vrea să fie la fel. Câteodată drumurile astea în viață, editorial vorbind, încep să se desprindă. Am zis să mă opresc puțin să fiu eu înapoi.

O emisiune în care să vedem toate laturile pe care le au politicienii, dacă sunt buni dansatori. Să vedem ce talente au. Ar fi o treabă, nu?”

În martie 2020, Denise Rifai îşi anunța plecarea de la Realitatea Plus din cauza unor diferenţe de opinie avute cu greii din conducerea postului la acea vreme.

Foto: Denise Rifai, invitată în emisiunea Dosare de presă de la EVZ TV

sursa: kanald.ro