Evenimentul Zilei > Politica > Jurnalistul Pavel Lucescu: „Clotilde Armand, o rară combinație de oportunism și prostie glamoroasă”
Jurnalistul Pavel Lucescu: „Clotilde Armand, o rară combinație de oportunism și prostie glamoroasă”

Jurnalistul Pavel Lucescu: „Clotilde Armand, o rară combinație de oportunism și prostie glamoroasă”

În contextul scandalului izbucnit în USR între taberele lui Nicușor Armand și Clotilde Armand, jurnalistul Pavel Lucescu amintește de ieșirile halucinante ale franțuzoaicei și soțului acesteia, matematicianul Sergiu Moroianu, din timpul campaniei electorale și chiar din ziua alegerilor.

Cuplul Armand-Moroianu s-a arătat ușor nostalgic după vremurile de dinainte de 1989, cei doi arătându-se dezamăgiți și mirați de faptul că nu mai ies oamenii la vot ca pe vremea lui Ceaușescu.

 

Jurnalistul este de părere că USR va dispărea rapid dacă nu scapă de "combinația rară de oportunism și prostie glamoroasă" Clotilde Armand.

"Am supărat câțiva prieteni, simpatizanți USR, acum vreo două săptămâni, când criticam niște declarații de-ale soțului Clotildei prin care se arăta un nostalgic al ceaușismului târziu.

Au venit apoi, imediat după votul de duminică, afirmațiile ușor halucinante ale Clotildei, mirată și dezamăgită că nu mai ies oamenii la vot ca pe vremea lui Ceaușescu. N-am scris și despre asta. Pentru mine nu mai erau o surpriză.

Acum vine atacul aceluiași soț, cel din primul paragraf, la adresa fostului șef de campanie al USR, cu acuzații gen ”a asociat imaginea USR de cea a lgbt și Soros, în loc să se delimiteze de acesta, a promovat oameni din ONG-urile lui Soros, etc.”.

Atâta mai spun:
După părerea mea, în ciuda multelor aparențe, Clotilde e un personaj sinistru, o rară combinație de oportunism și prostie glamoroasă. Și, în final, piatra de moară cu care USR se va duce la fund dacă nu realizează cu cine are de-a face
", a scris Pavel Lucescu pe Facebook.

Scandalul din USR a pornit de la atacul lansat de soțul lui Clotilde Armand, matematicianul Sergiu Moroianu. Acesta a scris pe Facebook despre grupuri de interese, bani grei, abuzuri, legături cu Soroș și mătrășirea franțuzoaicei, menționând în mai multe rânduri numele șefului de campanie al partidului, Matei Păun, om de bază al lui Nicușor Dan, și al cărui nume a fost vehiculat și în dosarul paradisurilor fiscale cunoscut sub numele de Panama Papers, titrează B1