Evenimentul Zilei > Monden > „Jumătate” din La Familia, familist convins
„Jumătate” din La Familia, familist convins

„Jumătate” din La Familia, familist convins

Puya este un artist îndrăgit, cunoscut de către public ca o jumătate din formația „La Familia”. El a crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, învățând de mic „regulile nescrise ale străzii”. Cântărețul a parcurs un drum lung de la băiatul de cartier din 1997, transformându-se într-un familist convins.

Puya s-a născut pe 22 iulie 1979, în București. Pe numele său real Dragoș Gărdescu, a crescut pe străzile din sectorul 3 al capitalei, întâlnindu-se cu Tudor Sișu în Sălăjan, unde au format o trupă, în 1997. Ei au activat împreună ca „La Familia” în jur de 9-10 ani, ultimul album fiind lansat în 2006. În prezent, artistul s-a reinventat de nevoie, după ce coronavirusul a lovit puternic în toată lumea, pandemia nu a făcut excepție de la artă și a pus și muzica pe pauză.

Puya s-a reprofilat și a pornit o afacere

Artistul s-a reprofilat și s-a lansat în domeniul afacerilor. Pentru că se știe că românii sunt consumatori de alcool, iar în topul preferințelor lor se află vinul, Puya a lansat un vin care îi poartă numele. Băutura se regăsește în două variante: rose și alb, costă 39 de lei, iar pe eticheta acestuia se regăsește chiar cântărețul, într-o imagine rurală, cu o pălărie de paie pe cap.

Sursa fotro: Instagram

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.