Evenimentul Zilei > Sport > Jose Mourinho are șanse să vină la Botoșani. Presa din Marea Britanie e disperată
Jose Mourinho are șanse să vină la Botoșani. Presa din Marea Britanie e disperată

Jose Mourinho are șanse să vină la Botoșani. Presa din Marea Britanie e disperată

Moldovenii pot să întâlnească o mare grupare a fotbalului englez.

FC Botoșani a avut mare ghinion la tragerea la sorți pentru turul al 3-lea preliminar al Ligii Europa, dar pe de altă parte are șansa de-a aduce în Moldova o mare echipă din Premier League și un antrenor legendar. Formația antrenată de Marius Croitoru poate să evolueze împotriva lui Tottenham, grupare pregătită de portughezul Jose Mourinho.

Deocamdată, duelul de la data de 24 septembrie nu este sigur. Însă, teoretic, evenimentul ar putea avea loc. Și asta pentru că, în turul al 2-lea al Ligii Europa, FC Botoșani va evolua împotriva echipei Shkendija (Macedonia de Nord), acasă. Tot în aceeași zi, englezi de la Tottenham vor da piept, în deplasare, cu bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv.

„Tottenham? Vai de capul meu. La Botoșani? Senzațional! Stați să respir, mai întâi, să-mi revin. E un vis frumos să vină o astfel de echipa la Botoșani. Ar fi extraordinar să și câștigăm. Nu mă tem, sincer. Respectul cuvenit, pălăria ridicată până la cer, dar avem șansa noastră. Păcat că e fără spectatori, dar e o veste extraordinară. Dacă picăm, o să picăm de pe un cal mare”, a spus Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, conform Digi Sport.

Ziariștii englezi au remarcat că echipa lui Jose Mourinho va avea parte de o deplasare lungă și obositoare. „Încă o deplasare pentru Tottenham, dacă ajunge în turul trei preliminar”, au scris cei de la  football.london

„Tottenham, în fața unei noi deplasări obositoare. Dacă va trece de bulgari, Spurs trebuie să se reîntoarcă în Balcani după o săptămână pentru a juca împotriva unui outsider”, au notat și jurnaliștii de la Evening Standard.

„Dacă Tottenham trece de bulgari, va călători fie în România, fie în Macedonia pe 24 septembrie, în ceea ce se dovedește un start deloc ideal pentru antrenorul portughez. Tottenham a avut parte de o tragere la sorți de coșmar”, se anunță pe tottenhamblog.com.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: