Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaf ca în filme. O tânără de 26 de ani a dat atacul la o sală de jocuri
Jaf ca în filme. O tânără de 26 de ani a dat atacul la o sală de jocuri

Jaf ca în filme. O tânără de 26 de ani a dat atacul la o sală de jocuri

O tânără de 26 de ani a jefuit o sală de jocuri din Capitală, reușind să fugă, după ce a bătut-o pe casieră, cu suma de 3.000 de lei.

La scurt timp ea a fost prinsă de oamenii legii. Deși tocmai jefuise o sală de jocuri, tânăra nu a plecat imediat din zonă, iar polițiștii, chemați de casieră, au prins-o imediat. Corespunzând semnalmentelor, agenților le-a fost ușor să o identifice.

Casiera a alertat poliţia, după ce femeia „prin violență, a deposedat-o de încasările zilnice, estimate la suma de 3.000 de lei”, au mai precizat polițiștii. În momentul în care oamenii legii au ajuns la faţa locului au găsit-o pe suspectă în zonă, au reuşit să o imobilizeze şi au dus-o la audieri, anunță RomâniaTV.

„În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitei a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă”, iar „prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, se mai arată în comunicatul Poliției.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliție a Municipiului București au prins în flagrant o femeie în vârstă de 26 de ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, asupra angajatei unei săli de joc, de pe raza sectorului 4. Poliţisti din cadrul Secţiei 26 Poliţie au fost sesizaţi de către angajata unei săli de joc, având funcţia de casieră, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, într-o încăpere în care accesul publicului este restricţionat, a intrat o femeie care, prin violenţă, a deposedat-o de încasările zilnice, estimate la suma de 3.000 lei, apoi a părăsit locaţia.

Deplasându-se cu operativitate la fata locului, poliţiştii au depistat în zonă o tănără de 26 de ani, bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind imobilizată şi condusă la audieri. În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitei a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă. Tânăra a fost reţinută, iar prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate”, au informat autoritățile.

Ulterior, tânăra a fost eliberată, în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: