Sărăcia îi împinge pe unii oameni la gesturi extreme, aşa cum a fost cazul unor tineri din Johannesburg (Africa de Sud), care au comis un jaf ca în filme, conform publicaţiei The Sun.

Infractorii juvenili au pândit momentul oportun în care proprietarul unui Mercedes intra în curtea vilei, au coborât din maşina lor şi l-au ameninţat cu pistolul. Totul a durat două minute, timp în care jefuitorii au luat şi câteva bijuterii care aparţineau soţiei celui tâlhărit.

În timp ce agita arma cu gesturi largi, unul dintre Infractori nu a ţinut cont că în maşină două fete de 12 şi 17 ani ţipau terifiate din cauza evenimentelor ce se desfăşurau în faţa lor.

Jaful a fost comis la 19 noiembrie în Constantia Kloof, un cartier periferic din Johannesburg, unde astfel de infracţiuni sunt raportate des poliţiştilor.

Vestea bună pentru familia jefuită a fost că după 40 de minute de la raportarea incidentului, autoturismul a fost găsit pe o stradă din zonă.

Ciudat este însă că în ciuda imaginilor înregistrate de camerele de luat vederi, indivizii nu au fost identificaţi nici până în prezent, cu toate că feţele lor se văd foarte clar.

AICI POŢI VEDEA VIDEO CU JAFUL SPECTACULOS