Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaf armat la o bancă! Ce recompensă s-a pus pe „capul” atacatorului?
Jaf armat la o bancă! Ce recompensă s-a pus pe „capul” atacatorului?

Jaf armat la o bancă! Ce recompensă s-a pus pe „capul” atacatorului?

În urma unui jaf armat ce a avut loc la o bancă din Viena și în timpul căruia unui client a fost împușcat, Camera de Comerț s-a hotărât să acorde o recompense oricui oferă informații ce conduc la prinderea atacatorului.

Astfel, Camera de Comerț din Austria (WKÖ) acordă recompensă de 5.000 de euro oricui deține informații cu privire la identitatea atacatorului. Agențiile de presă locală au publicat deja mai multe imagini surprinse de camerele de luat de vederi din instituția în care a avut loc incidentul, scrie Ziarulromanesc.at.

Potrivit descrierii oferite de martorii jafului, persoane care se aflau în incinta băncii în momentul în care atacatorul a acționat, acesta ar fi un bărbat cu înălțimea cuprinsă între 1,75 – 1,85m, care vorbea limba germană fără accest.

Primele informații dezvăluie faptul că atacatorul era îmbrăcat în blugi, pantofi închiși la culoare și o geacă neagră.
Acesta purta o mască de filtrare a particulelor (FFP) pe față, iar pe cap o șapcă, în același timp purtând și mănuși medicale de unică folosință pentru a nu lăsa amprente. Avea cu el un pachet de hârtie igienică și o pungă cu diverse cumpărături.