Jador, probleme din cauza unui coleg. Manelistul nu își poate lansa o piesă

Jador, probleme din cauza unui coleg. Manelistul nu își poate lansa o piesă Sursa foto: Jador/ Facebook

Jador a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. Tânărul artist a spus că are de mai mult timp o piesă pregătită de lansare, dar nu poate face acest pas din cauza unui coleg de breaslă.

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și a reușit în ultimii ani să își strângă o mare comunitate de fani. Melodiile sale ajung de fiecare dată în topurile muzicale. Chiar dacă se bucură de un mare succes, Jador are și dușmani. La mai bine de o lună de când a anunțat că se confruntă cu mari probleme de sănătate, tânărul artist a anunțat că nu va mai lansa o piesă, precum le-a promis fanilor spu.

Cântărețul de manele a spus că își dorește să își lanseze noua piesă, dar nu poate face acest lucru din cauza unui coleg de breaslă. Jador nu a spus despre cine este vorba, dar este foarte supărat pentru că celălalt cântăreț i-a adresat în repetate rânduri cuvinte urâte la adresa lui.

„Vă salut oameni buni, vreau să vă anunț că piesa «Cel mai iubit dușman» nu va mai ieși astăzi, pentru că am întâmpinat niște probleme cu un cântăreț care mi-a pus bețe-n roate. Nu vreau să îi dau numele pentru că nu… În fine, sunt foarte supărat!”, le-a transmis Jador fanilor săi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jador, sabotat de un coleg de breaslă

Cântărețul de manele a mai adăugat că fanii lui știu despre cine este vorba și a susținut că niciodată nu a vorbit urât la adresa colegului său. De asemenea, Jador i-a asigurat pe toți următoriii săi că piesa va fi lansată, dar vor mai avea de așteptat o scurtă perioadă de timă. Mai mult decât atât, artistul a lansat o serie de acuzații la adresa colegului său.

„Omul ăsta a încercat și cu YouTube-ul, mi-a dat niște chestii pe la YouTube, să-mi pună bețe-n roate. În fine, nu-mi intră YouTube-ul în trending din cauza lui, nu o să îi dau numele niciodată, dar presupuneț. Mereu a vorbit urât de mine, niciodată nu a spus lucruri frumoase despre mine la televizor, pe internet. N-am avut nicio treabă cu el. În fine… piesa, îi promit eu, va ieși, doar că momentan nu am cum s-o scot pentru că oamenii sunt răi”, a spus Jador pe Instagram.

Jador și-a anunțat fanii în urmă cu o lună cu probleme grave de sănătate și că anul 2023 va fi ultimul în care va merge la evenimente și la concerte. De asemenea, el a susținut că ultima sa piesă o să fie lansată în luna decembrie și ulterior se va retrage definitiv. Cântărețul chiar s-a fotografiat pe patul de spital, dar nu a spus despre ce este vorba.