Bogdan Mocanu și Jador au trecut prin câteva clipe de panică. Cei doi se tem că au fost infectați cu noul coronavirus, după ce au fost în contact cu o persoană testată pozitiv.

Se pare că totul a pornit de la un membru al formației lui Jador, care a fost depistat pozitiv. Bogdan Mocanu le-a povestit fanilor cum s-a întâmplat totul și spaima prin care a trecut și le-a cerut fanilor părerea despre această situație.

Mocanu a povestit tot pe contul lui de socializare, acolo unde a spus și că Jador este foarte îngrijorat. Cei doi nu știu dacă au fost infectați sau nu și așteaptă să vadă cum va decurge situația.

„Cum facem în condițiile în care două zile am stat aproape non-stop cu el. Mă sună Jador să îmi spună că un băiat de la el din formație a fost testat pozitiv cu coronavirus. Și a început să îmi spună simptomele pe care le are. Era foarte îngrijorat. De unde să se prindă COVID-ul de noi…”, a povestit Bogdan Mocanu pe Instragram.

Deși situația este destul de serioasă, iar Jador estecu adevărat îngrijorat pentru sănătatea sa, Bogdan Mocanu nu își face pere mari probleme. Chiar dacă ultimele zile le-a petrecut împreună cu Jador, Mocanu s-a arătat destul de liniștit, ba chiar a glumit pe un astfel de subiect.

Mai mult, acesta a încheiat subiectul o mică glumă, fiind sigur că virusul nu se va putea apropia vreodată de el.

„De unde să se prindă COVID-ul de noi. Că nu ne suporta nici COVID-ul, nu ne vrea”, a concluzionat Bogdan.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi și dacă au contractat virusul chienzesc care până la momentul de față a făcut sute de mii de victime la nivel global.

Amintim că în România, joi 8 octombrie 2020, numărul de noi infectări a depășit 3000, scrie Cancan.