Deși a fost ridicat de polițiști și dus la audieri, bărbatul nu va fi arestat, potrivit surselor judiciare. Crima a avut loc vineri iar proxenetul a fost înjunghiat cu propriul său cuţit, cu care îl ameninţase pe italian, informează Cancan.

Omul de afaceri italian care a înjunghiat mortal un bărbat în Capitală era în legitimă apărare, după cum informează și Știri pe surse.

Un afacerist italian a înjunghiat mortal un român într-un apartament din zona Alba Iulia din Capitală. Disputa ar fi plecat de la o româncă, de care s-a îndrăgostit afaceristul italian. În timpul scandalului, italianul a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe român, provocând decesul acestuia.

Afaceristul italian a aterizat pe aeroportul Otopeni din Capitală, pentru a se întâlni cu românca. Aceasta l-a aşteptat aeroport, după care au mers împreună într-un imobil din centrul Capitalei, din zona Alba Iulia, unde se mai afla un bărbat. În urma unei dispute declanşate în imobilul respectiv, italianul l-a înjunghiat mortal pe român. Potrivit surselor citate, italianul ar fi fost vizat de o tentativă de jaf, românul şi femeia respectivă punând la cale un plan pentru a-i lua acestuia banii.