Doi rezidenți din Napoli, Maurizio Buoniconti, 45 de ani și Enrico Pace, 29 de ani, sunt acuzați că ar fi ucis-o cu sânge-rece pe româncă după ce îi furase mașina. Buoniconti a fost reținut și dus în arest, însă cel de-al doilea, Enrico Pace, a reușit să fugă și a fost dat în urmărire generală.

Totul s-a întâmplat pe data de 13 martie 2019, puţin după ora 13.00, în faţa oficiului poştal din Noventa Vicentina (provincia Vicenza).

Victima se afla la volanul maşinii marca Mercedes E Class Coupe, şi o însoțea pe nepoata sa, o tânără de 32 de ani, să scoată bani din mai multe bancomate din zonă.

În timp ce nepoata a intrat în oficiul poştal pentru a scoate banii, Mihaela Stoicescu, care se afla la volanul maşinii, a fost atacată de un bărbat care a deschis portiera din dreapta şi a împins-o afară din maşină.

Apoi, bărbatul s-a urcat la volan şi a încercat să fugă cu mașina, dar românca rămăsese agățată cu mâinile de portieră. Hoțul nu apuca să conducă decât 200 de metri, pentru că s-a izbit de un stâlp și a fost nevoit să abandoneze mașina. În timpul acesta, românca s-a lovit violent cu capul de portieră şi apoi de şosea şi a murit pe loc, notează presa italiană.

Atacatorul s-a urcat apoi într-un autoturism marca Fiat Panda, în care un complice îl aştepta, şi a fugit de la locul faptei.

 

Te-ar putea interesa și: